Budou to jediné snímky, kde odhalím bříško. Perkausová promluvila o těhotenských fotkách

Moderátorka CNN Prima NEWS Eva Hecko Perkausová je v osmém měsíci těhotenství

Eva Hecko Perkausová poprvé ukázala bříško

Moderátorka CNN Prima NEWS Eva Hecko Perkausová je v osmém měsíci těhotenství a doteď své bříško neodhalovala ani na svých sociálních sítích. Udělala to až nyní, výjimečně, a to pro časopis Maminka, který je právě v prodeji.

Eva Hecko Perkausová se nechala vyfotit do časopisu Maminka. Jde o její první focení v pokročilejším těhotenství. Jako máma se prý ale ještě necítí. „Vůbec mi to nejde k sobě, že já budu maminka. Budou to jediné fotky, kde odhalím těhotenské bříško. Doposud jsem ho neukázala nikde, ani na svých sociálních sítích,“ líčila Perkausová.

Bříško prý nechtěla ukázat, protože lidé reagují různě. „Sto lidí, sto chutí. Já jsem nikdy nebyla pro ukazování. Když si někdo dá na sociální sítě bříško, tak dostává vynadáno od fanoušků. Já ho neukazuju a lidi furt píšou, proč ho neukazuju,“ popsala moderátorka. Dodala, že jí intuice říkala, že by se vystavovat neměla.

Perkausová se prý cítí stejně jako před těhotenstvím. „Jen mi roste bříško a víc se zadýchám, když jdu po schodech, psychicky nic. Ale už jsem dostala rady od zkušených maminek, že ta změna přijde hlavně po porodu,“ popsala.

Po porodu ji zřejmě vedle moderátora Romana Šebrleho nahradí někdo jiný. O koho půjde, ale Perkausová zatím netuší. „Vedení už to asi ví, ale nechce to prozradit. Věřím, že na Primě sáhnou po nějaké ostřílené osobě, která bude šťastná a hlavně Roman bude šťastný, protože je to skvělej parťák,“ řekla moderátorka.

Tagy: