Pohlaví miminka Perkausová uhodla ve snu. Byla jsem tak nervózní, přiznala po odhalení

Eva Perkausová s manželem Ivanem Hecko

Rozhovor s Evou Perkausovou

Oblíbená moderátorka CNN Prima NEWS Eva Perkausová už zná pohlaví svého druhého miminka. Jak se svěřila redakci Showtime, o tom, zda bude mít Kilianek sestřičku, nebo bratříčka, se jí zdálo den předtím. Nakonec se ukázalo, že sen byl pravdivý – doma bude mít Perkausová „dva prďáky“.

„Je mi úplně jedno, jestli to bude chlapeček nebo holčička, hlavně ať je zdravé,“ sdělila Perkausová redakci Showtime. Vnitřní intuice jí napovídala, že by měla pod srdcem nosit holčičku. Opak však hlásal sen, který se jí v noci zdál. „Měla jsem sen, že to bude chlapeček, takže jsem z toho zmatená,“ přiznala.

Na odhalení pohlaví miminka si hosté oblékli barvy podle toho, ke kterému týmu – holčička, nebo chlapeček – se přikláněli. Lidé v růžové či červené převládali. „Loni jsem tipovala, že to bude chlapeček: a byl. Tentokrát nevím a jsem z toho hrozně nervózní. Už tři dny nespím,“ svěřila se.

ČTĚTE TAKÉ: Monika Leová podruhé maminkou. Příchod potomka oznámila na sociální síti vtipnými výroky

„Cítím, že to bude chlapeček. Eva si přeje holčičku a říká, že bude rodit, dokud to holčička nebude,“ prozradil manžel Ivan. „Má narozeniny, takže jsem to udělala formou překvapení pro něj i pro všechny ostatní,“ doplnila Perkausová.

Nervozita stoupala, barva dýmu nakonec potvrdila, že se manželé mohou těšit na druhého chlapečka. „Říkala jsem, že se mi o tom zdálo. Byla jsem tak nervózní,“ prozradila moderátorka. A rovnou manželovi vzkázala: „Je ti jasné, že jsem říkala, že budu rodit, dokud to nebude holka? Holčička bude příště. Tak budeme mít dva chlapečky, budeme mít doma dva prďáky,“ dodala oblíbená moderátorka.

Tagy: