Příčina úmrtí hvězdy Kroku za krokem odhalena: Somersovou trápila nejen zákeřná rakovina

Příčinou úmrtí herečky Suzanne Somersové známé jako Carol ze slavného seriálu Krok za krokem byla rakovina prsu, která se jí rozšířila po celém těle, uvedl magazín People s odkazem na web The Blast. Zemřela 15. října, den před svými 77. narozeninami.

Somersová bojovala 23 let se zákeřnou rakovinou prsu, kvůli nemoci nakonec i zemřela. Pitva u zesnulé herečky nebyla provedena, pouze biopsie. Ta potvrdila, že rakovina prsu metastázovala do mozku, píše se v úmrtním listu, který má k dispozici web The Blast. Zemřela poklidně ve spánku obklopena nejbližší rodinou v 5:30 ráno, napsal web People.

ČTĚTE TAKÉ: Svět filmu v slzách. Jen ve 46 letech zemřela hvězda snímku Bojovník, smutní i režisér Fuqua

Ke smrti přispěla také hypertenze, neboli zvýšení krevního tlaku, a hydrocefalus, při němž dochází k abnormálnímu hromadění mozkomíšního moku v komorách nebo dutinách mozku. Podle dokumentu trpěla Somersová hydrocefalem déle než rok.

Herečka, která v oboru strávila 57 let, byla pohřbena tři dny poté, co zemřela. Soukromý obřad se konal v Desert Memorial Park v Cathedral City.

Somersové bylo 76 let, odešla pouhý jeden den před svými narozeninami. Těsně než zemřela, dostala od manžela Alana Hamela láskyplný dárek. S Hamelem si řekli své ano v roce 1977, deset let před tím spolu randili.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: V Prešově zřejmě vraždil mladý herec

Tagy: