Rick z Mistrů zastavárny prolomil mlčení o tragické smrti syna. Vzkaz poslal i Trump junior

Zpráva o smrti Adama Harrisona, jehož rodina vystupuje v reality show Mistři zastavárny, zasáhla kromě jeho nejbližších i řadu známých osobností. Mezi kondolujícími byl například syn bývalého prezidenta USA Donald Trump Jr. či herec Christopher Clawson, který naznačil i možnou příčinu neštěstí – drogu fentanyl.

O svůj žal se s fanoušky na Instagramu podělil i Adamův bratr Corey, který sdílel jejich fotku z dětství s popiskem: „Vždy tě budu milovat, bubbo.“ „Naše rodina je hluboce zarmoucena smrtí Adama. Žádáme o soukromí ve chvílích, kdy truchlíme nad jeho ztrátou,“ uvedla pro web TMZ rodina zesnulého.

Adamův otec Rick Harrison zase přidal společnou fotografii se synem v restauraci a připsal k ní: „Vždycky budeš v mém srdci. Miluji tě, Adame.“

ČTĚTE TAKÉ: Budu bojovat, říká vážně zraněná lyžařka Vlhová. Z videa ukazujícího její hrozivý pád mrazí

Pod příspěvky se okamžitě objevila řada kondolencí, včetně těch od známých tváří. Syn bývalého prezidenta Donald Trump Jr. napsal stroze: „Je mi to tak líto, člověče.“

Další známou osobností, která vyjádřila lítost nad Adamovou smrtí byl i americký herec Christopher Clawson. „Upřímnou soustrast, Ricku. Situace s fentanylem se v této zemi vymkla kontrole a zdá se, že s tím nikdo nic smysluplného nedělá. Využij svou platformu, abys to pomohl změnit,“ uvedl a nastínil tak možnou příčinu Adamova úmrtí.

Drogová krize v USA se vymyká kontrole. Děsivé video ukazuje ulice plné bezvládných zombie:

O smrti Adama se toho příliš neví, podle manažerky jeho rodiny se měl v pátek předávkovat drogami. O jaké drogy se však jednalo, neupřesnila. Případem se nyní zabývá policie v Las Vegas.

Rodina Harrisonů se proslavila díky reality show Mistři zastavárny, která sleduje jejich rodinný byznys. Starožitnictví s názvem Gold & Silver Pawn Shop založil v roce 1989 Rickův otec Richard Benjamin Harrison známý jako „Old Man“, který zemřel v roce 2018. Po Richardovi podnik převzal jeho syn Rick a společně s ním v něm účinkovali i jeho dva synové Corey a Jake. Adam se na obrazovkách nikdy neobjevil a raději se udržel v ústraní.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zombie droga už zabíjí i v Česku. Smrt může nastat po prvním užití, varují experti

Tagy:
smrt úmrtí Donald Trump Jr. Showtime fentanyl Showtime Mistři zastavárny Rick Harrison Adam Harrison