Otevřený rozhovor se Soukalovou: Do svatby se nehrne, přítel o ní mluví. Plánují další dítě?

Rozhovor s Gabrielou Soukalovou

Moderátorka pořadu ShowTime Gábina Soukalová se v současné době věnuje hlavně své skoro roční dceři Izabelce. Ve vztahu je spokojená a do druhé svatby se nehrne. Čemuž se asi vzhledem ke špatným zkušenostem z té první nelze divit.

Moderátorku Primy a CNN Prima NEWS štáb zastihl po dlouhé době ve společnosti. Soukalová však prozradila, že ještě před založením rodiny pro ni takové veselení nebylo ničím neobvyklým, ba spíše naopak.

„Myslím, že na party jsem byla ještě lepší než v biatlonu, ale moc lidí to vlastně neví,“ svěřila se. Nyní je to s dcerkou o něco obtížnější. „Teď jsem po několika měsících venku, snažím se jí opravdu co nejvíce věnovat, takže kromě mých výletů na Primu se moc nestává, že bych někdy chyběla doma večer,“ sdělila.

Čeká na první krůčky dcery

I to ji ale dělá velkou radost. „Naposledy mě překvapilo, že Izabelka ručkovala o nábytek, na konci se zastavila, čekala jsem, že spadne, ale zůstala strašně dlouho stát. Takže čekám, že za chvilinku bude chodit,“ popsala Soukalová.

S dcerou i cestuje. „Před pár dny jsme se vrátili z Francie, byli jsme tam i po vzoru Martiny Pártlové s rodiči přítele, takže jsme měli pro malou hlídání. Každý den, třeba hodinku, dvě, babička fungovala,“ sdělila.

S přítelem jezdili třeba na kole. „Jsme takoví aktivnější, šli jsme oba do sebe, cvičíme každý den,“ podotkla. A že by měli důvod? „Svatbu moc neřešíme, já už mám jednou za sebou, takže jí nepřikládám takovou váhu,“ prozradila.

Myslí si však, že přítel by veselku chtěl. „Naznačoval něco, ale týkalo se to hodně vzdálené budoucnosti, takže určitě nebudeme spěchat,“ dodala s tím, že pravděpodobnější je spíše druhé dítě než svatba.

Tagy: