Štáfek se u Krause rozpovídal o milenecké scéně s Chýlkovou. Známý moderátor žárlil

Herec Jakub Štáfek

Show Jana Krause - Slušnější Jakub Štáfek

Jan Kraus si tentokrát do svého pořadu pozval jako hosta úspěšného herce Jakuba Štáfka. Ten se rozpovídal o filmovém trháku Vyšehrad, v němž nejenže hraje hlavní roli, ale který také režíroval. V rozhovoru se zmínil i o milenecké scéně s Krausovou manželkou Ivanou Chýlkovou. Chvíli to dokonce vypadalo, že známý moderátor žárlí.

Jakub Štáfek má ze sebou nejen několik seriálových rolí, ale i řadu sportovních úspěchů jako bojovník smíšených bojových umění MMA. Aktuálně však triumfuje jako režisér a producent kasovního filmového trháku Vyšehrad, který navazuje na oblíbený internetový seriál a v němž ztvárňuje hlavní roli fotbalisty Julia Lavického.

„Myslím, že ten seriál byl o dost přísnější, taky jsme byli mladší a rozdováděnější, teď jsme nějak dospěli, tak to má i nějakou hloubku,“ řekl k filmu, který vyniká extrémním humorem.

Ve snímku si zahrála také žena Jana Krause Ivana Chýlková. Právě s ní si Štáfek vystřihl milostnou scénu. I když prý netrvala dlouho, svou partnerku si velmi pochvaloval. „Byla to malá role, ale zásadní. Ivanka byla skvělá!“ řekl Jakub. Když ho Kraus vyzval, aby vylíčil, koho přesně Chýlková ve filmu hrála, 31letý herec odvětil: „Máme tam tak třicetivteřinový koitus.“

I když má Kraus evidentě přehled o manželčiných hereckých počinech, nenechal si ujít chvíli, aby nezavtipkoval. Štáfkovi dal najevo, že kdyby se někdy v budoucnu rozhodl natáčet pokračování filmu, měl by se už obejít bez Chýlkové. „Ivanka už asi nebude moct,“ řekl Kraus. Na což mu mladý herec opáčil, že mu Ivana nic takového rozhodně neříkala. „Tak já určitý vliv také mám,“ pokračoval v popichování známý moderátor. Štáfek si ale i nadále stál na svém. „Ani o tom mi nic Ivana neříkala,“ řekl s nutnou dávkou humoru režisér úspěšného filmu.

Ve snímku Vyšehrad se kromě Chýlkové či Štáfka objeví i další špičkoví herci a dokonce také několik fotbalistů. „Tomáš Rosický hrál asi nejlíp,“ zhodnotil jejich výkony Štáfek a pozval Krause do kina. „Běžte, je to zábava, vezměte rodinku a vyrazte,“ uzavřel Štáfek.

Tagy: