Všude tápu, přiznává Křížek. Manželka Lucie prozradila, jak oslavili propuštění z vězení

Místo pěti let si za dobré chování odseděl jen rok a tři čtvrtě. Doma na jachtaře Davida Křížka čekala manželka Lucie, ale především jeho dvě malé děti. Jak sám přiznal v exkluzivním rozhovoru pro CNN Prima NEWS, život na svobodě mu stále dělá trochu obtíže.

„Za ty necelé dva roky se koloběh rodinného žití samozřejmě změní, takže jsem se snažila Davidovi nastínit náš režim. To, v kolik vstáváme, co dělám dětem na snídani, kdy budím děti, v kolik odcházíme do školy a školky,“ svěřila se Křížková.

„Ve školce to bylo skvělé. Akorát místo tlačítka na otvírání dveří jsem rozsvěcel a zhasínal světlo. Všude tápu, ale to nevadí. Paní učitelky jsou hodné, takže se mnou mají trpělivost,“ uvedl jachtař.

ČTĚTE TAKÉ: Pagáčová otevřeně o kojení: Vlasy jsem musela ostříhat, prsa mi teď v seriálu vycpávají

Jak sportovec říká, ocitl se v novém světě. Krásnějším a voňavějším, kterého se nemůže nabažit. Zásadní změna prostředí přináší i úsměvné momenty. „Vždycky se Davida ptám, co hledá, protože on teď pořád něco nemůže najít,“ smála se modelka.

„Nových věcí je strašně moc. Z vězení mám zažitý spánkový režim, ale teď to bylo zase úplně něco jiného. Lolinka spala s námi v posteli a roztahovala se tam, což mně vlastně vůbec nevadilo. Občas do mě kopla, ale bylo to vlastně fajn,“ řekl Křížek.

Manželé do poslední chvíle nevěděli, jestli propuštění klapne, nebo ne. Lucie proto nechystala dopředu nic speciálního. Proto když přišla dobrá zpráva, rozhodla se improvizovat.

„Chtěla jsem objednat něco, co David za poslední dva roky rozhodně neměl, tak jsem objednala sushi. Měla jsem v lednici i nachlazené prosecco, tak jsme začali jemně s bublinkami,“ dodala Křížková.

Tagy:
jídlo vězení věznice jachtař Lucie Křížková David Křížek suši