Pohlreichová si splnila životní sen. Manželka slavného kuchaře pomáhá lidem zbavit se strachu

Zdeňka Pohlreichová provozuje koňskou terapii

Zdeňka Pohlreichová o terapii pomocí koní

Zdeňka Pohlreichová, manželka známého kuchaře Zdeňka Pohlreicha, si splnila velký životní sen – kousek za Prahou má farmu, kde pořádá terapie s koňmi. Pomáhá tak lidem získat si ke zvířatům cestu a hlavně se zbavit svých vnitřních strachů.

„Odmalička miluji zvířata a vždycky jsem chtěla mít koně. Utíkala jsem ke zvířatům, nosila jsem je domů a naši ze mě byli vyřízení. Pak jsem ale získala svůj ranč, kde můžu chovat deset koní,“ popsala Zdeňka Pohlreichová v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nepotřebuje si hrát na žádnou hvězdu. Beata Rajská popsala novou Miss World

Z koní má ale mnoho lidí respekt. A právě takovým Pohlreichová pomáhá. „Je to většinou způsobeno respektem k životu. Ego si na člověku hledá myšlenkové procesy. To zvíře se ale bojí víc. Koně jsou klaustrofobici, schizofrenici, a proto chtějí mít člověka jistého,“ uvedla Pohlreichová.

Zájemce se snaží oslovit i prostřednictvím vlastní aplikace. „Jmenuje se to SatNam. Je to aplikace duchovního růstu. Je tam přes tři a půl tisíce lidí, kteří tam koukají na moje videa. Asi je nějak inspiruji,“ řekla Pohlreichová.

Jak terapie pomocí koní probíhá, se dozvíte ve videu v úvodu článku.

Tagy: