
Domácí
Zahraničí
USA
Byznys
Sport
Auto
Zdeněk Pohlreich
Výpis příspěvků ke štítku „Zdeněk Pohlreich“

Pohlreich: Opravdu jsou viníky restaurace, když čísla stoupají až poslední dva dny?
Restaurace jsou zavřené od 18. prosince, ale denní čísla pozitivně testovaných na koronavirus začala stoupat až v posledních dvou dnech, upozorňuje šéfkuchař a podnikatel Zdeněk Pohlreich. Klade si otázku, zda jsou tedy opravdu viníky šíření viru restaurace. Podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) to tak je a otevřít tyto podniky se zatím rozhodně nechystá.

Manžele Pohlreichovy celoživotně pojí dvě věci: Láska ke zvířatům a k jídlu
Zdeňka Pohlreich, manželka šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, se po vyhraném boji s rakovinou nebojí už ničeho. Do podnikání manželovi nemluví a podporuje ho hlavně láskou. Ona sama od něj hodně okoukala, což zúročila v pondělním pořadu Prostřeno!

Pohlreich: Lidé si odvykli chodit do hospod. Trh je zdecimovaný, nevíme, co bude
Šéfkuchař a majitel několika restaurací Zdeněk Pohlreich si myslí, že spousta lidí do restaurací nezačne chodit, ani když ve čtvrtek otevřou. Pohlreich to řekl v Hlavních zprávách na Primě a CNN Prima NEWS.

Za rozvoz se platí. Pohlreich představil OneMenu a poradil, jak na svatomartinskou husu
Do restaurace na svatomartinskou husu si letos Češi kvůli pandemii nezajdou, řada podniků ale sváteční pokrm rozváží. Mezi nimi i restaurace šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, který se v pořadu Nový den pro CNN Prima NEWS rozpovídal o přípravě tradičního jídla. Mimoto poodhalil fungování své startující rozvážkové služby OneMenu.

Pohlreich na Dufka: Když někdo zkrachuje, je to podle vás něco pozitivního?
Na české restaurace doléhá pandemie koronaviru. Zvládnou ji tuzemské podniky? A kolik z nich nakonec epidemii nepřežije? Hosty pořadu 360° Pavlíny Wolfové byli předseda Asociace samostatných odborů Bohumír Dufek a šéfkuchař Zdeněk Pohlreich.

Marže za rozvoz jídla jsou příliš vysoké, stěžují si restauratéři
Jednou z možností, jak podpořit svoji oblíbenou restauraci, je objednávka jídla. Jenže pokud si jej lidé nechají dovézt domů, podporují hlavně firmu, která ho přiveze. Podle mnoha restauratérů jsou marže za rozvoz příliš vysoké.

Pohlreich: Rve mi srdce dávat pokrmy do plastu. Děláme to z donucení
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich a podnikatelka Iveta Fabešová se v pořadu 7 pádů Honzy Dědka rozpovídali o svém podnikání, osobním životě i o lásce k jídlu, která oba spojuje. Cukrařina i vaření jsou sice diametrálně jiné, přesto se navzájem potřebují, shodují se.

Pohlreich si nebere servítky, Fabešová přišla o kavárny a Čech postaví nový Titanic
Pohlreich prozradil, co ho mírně řečeno štve na okénkovém prodeji, Fabešová promluvila o rozvodu a Pavel Nový prozradil, kolik dostal za svoji nejslavnější roli ve filmu S tebou mě baví svět. Anife Vyskočilová zase zavzpomínala na to, jak klofla Ivana Vyskočila a Titanicový nadšenec Ondřej Vrkoč se rozhodl, že nechá postavit novou nepotopitelnou loď. To vše a mnohem více se dozvíte v dnešním našlápnutém díle talkshow 7 pádů Honzy Dědka ve 21:35 na Primě.

Jsme benzinové pumpy, kam nikdo nedovezl benzin, hodnotí Pohlreich situaci restaurací
Vládní opatření opět ztížila situaci nejen v pohostinství. To se ale skloňuje v souvislosti s novými nařízeními zřejmě nejvíce. Své o těžké situaci gastronomie vědí i známé osobnosti z tohoto oboru, jako je cukrářka Iveta Fabešová nebo šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. Společně připravili hned několik nových projektů. Restaurace, kavárny nebo i cukrárny teď mohou fungovat jen přes výdejní okénko.

Pohlreich: Lockdown je definitivní věc. Zažijeme něco, co jsme ještě nezažili
Šéfkuchař, podnikatel a moderátor kuchařských pořadů na TV Prima Zdeněk Pohlreich už si ani netroufá odhadovat dopad opatření proti šíření koronaviru na provozovatele restaurací. „To neví nikdo. Jedna věc je ale jistá, zažijeme něco, co jsme ještě nezažili. To je naše jediná jistota,“ řekl pro CNN Prima NEWS.

Šéfkuchař Sapík naservíroval v Prostřenu buřty. Opéct si je musel každý sám
V Prostřeno! Speciál, které běží každý podvečer, můžete celý týden sledovat souboj opravdových mistrů kuchyně. Novou sezonu pořadu odstartoval v pondělí Zdeněk Pohlreich. Po něm ale následují další zvučná jména, jako je šéfkuchař Jaroslav Sapík. Ten vařil několika prezidentům nebo v hotelích ve Vídni, Španělsku, Indii i Singapuru a teď jde o to, co naservíruje svým kolegům.

Šéfkuchaři v Prostřenu: Ital Coizza má soutěživého ducha a Frič si servis užívá
V pondělí jste na obrazovkách TV Prima mohli vidět premiérový díl Prostřeno! Speciál v čele se Zdeňkem Pohlreichem. V úterý nám své know-how prozradí šéfkuchař Václav Frič. Pod pokličku jsme ale nahlédli i šéfkuchaři italské kuchyně Gianfrancovi Coizzovi.