Urážky, nenávist a zesměšňování. Burešová spustila písní bouři, pro hejtry má jasný vzkaz

Pár působil zamilovaně.

Eva Burešová a Přemek Forejt - Žena z oceli.

Ačkoliv má herečka a zpěvačka Eva Burešová velkou fanouškovskou základnu, její poslední singl rozpoutal rozporuplné vášně. Žena z oceli, ve které si zazpíval i její partner Přemek Forejt, se totiž některým posluchačům nelíbí. Za to schytává na sociálních sítích kritiku. Přála bych si jen klid, vzkázala Burešová, která je v očekávání.

„Vydržela jsem to minutu. A přesně to jsem čekala, takže je to jasný. V Česku to ale bude mít ‚bambilion‘ nadšených ohlasů,“ napsala pod píseň s videoklipem jedna uživatelka Facebooku. „Katův šleh,“ přidal se další.

Vedle velmi negativních komentářů se objevila ale i obdivná slova od jejích fanoušků. Také sama zpěvačka měla ze singlu radost, stejně jako z videoklipu. „Je to nádherný, čekala jsem, že to bude veliké, ale je to mnohem kouzelnější, než jsem tušila. Přemkovi to strašně sluší, líbí se mi to,“ popsala dojmy ještě při natáčení.

Nechci pozornost

Na mediální pozornost později reagovala na Instagramu. „Chci jen říct pár věcí, protože mi to už nedá a je mi to vše tak nějak líto. Chtěla bych říct, že jsem nikdy nebyla člověk, který by se šíleně hrnul za tím, aby se o něm denně psalo, a to o každé kravině, co se v mém životě stala nebo děje,“ začala v příspěvku.

V životě prý udělala pouze několik autorizovaných rozhovorů, „protože to k její práci patří“. „Věřte mi, že ani já nejsem nadšená, že na vás skáču z každého rohu. Není to tak, že by člověk prosil tyhle plátky, aby o něm psaly,“ pokračovala Burešová.

Poté se vyjádřila i přímo k hudbě. „Jakýkoliv člověk má možnost dělat to, co ho baví a zkoušet nové a nové věci. Tak jako my. Je zde spousta lidí, které naše hudba baví, a proto jsme zatím měli vždy vyprodané koncerty,“ argumentovala v emotivním příspěvku s tím, že by si přála jen klid.

K hejtrům se pak vrátila ještě ve stories. „Zůstaňme i ve svých kritikách lidmi. (...) Vše se dá vyjádřit bez urážek, zesměšnění a bez vyvolání nenávisti v lidech k někomu druhému, kdo vlastně ani neudělal nic špatně. Myslím, že je toho všude kolem strašně moc a nikam nás to neposouvá,“ doplnila.

Tagy: