Tomáš Řepka oslavil padesátiny. Prozradil plány do budoucna a zavzpomínal na vězení

Bývalý fotbalista Tomáš Řepka oslavil padesátiny.

Řepka slaví 50

Bývalému fotbalistovi Tomáši Řepkovi bylo v úterý padesát. Pro pořad Showtime exkluzivně prozradil, s kým narozeniny oslavil. Promluvil také o plánech na budoucnost a zavzpomínal i na bouřlivou minulost.

Fotbalový bouřlivák, neústupný obránce, sportovec tělem i duší. Tomáš Řepka slaví jubileum. Takzvané „abrahámoviny“ bere s úsměvem. „Padesátka je hezké číslo, slavit budeme v rodinném kruhu, možná přijde pár přátel,“ upřesnil pro Showtime.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zloději vykradli Rytmusovi rezidenci. Vše ti koupím znovu, slíbil rapper manželce

Tomáš Řepka budil vždy pozornost. Fotbalový slovník obohatil o slovo blikanec, má za sebou i vězení. „Neohlížím se. Co jsem udělal, to jsem udělal. Něco se povede, něco ne. Věci, které se staly, měly být. Ničeho nelituju. S věkem ale člověk zmoudří, na věci kouká trochu jinak a s odstupem, v tom jsem se asi trochu změnil,“ sdělil Řepka.

Bývalý hráč Baníku, Sparty, italské Fiorentiny a anglického West Hamu se chystá na trenérskou dráhu. „V březnu mám zkoušky a uvidíme, co bude dál,“ sdělil bývalý fotbalista. Největší oporou je pro něj rodina. „To jsou základní body, když je mi nejhůř, tak pomůžou,“ řekl. Do dalších let si přeje jen zdraví. „Jinak všechno máme,“ dodal.

Tagy: