Meghan truchlí, její dlouholetý přítel tragicky zemřel. Poslala mu emotivní vzkaz

Meghan Markleová zažívá těžké chvíle. Nečekaně zemřel její dlouholetý přítel Oli Juste. Právě on se jí v době, kdy se z Ameriky přestěhovala do Velké Británie za princem Harrym, postaral o jejího psa Guye. Čtyřicetiletá vévodkyně mu teď poslala dojemný vzkaz.

„Já i mnoho dalších máme zlomené srdce. Víme ale, že odkaz, který zanechal pro naše chlupaté přátele, je krásně jednoduchý: Prostě je milujme,“ napsala vévodkyně ze Sussexu ve vzkazu, který zveřejnila charitativní organizace Mayhew na svých webových stránkách.

„Zejména ty, kteří zůstali opomenutí. Na Oliho památku vytvoříme nové křídlo v Mayhew, pro zvířata, která mají sníženou šanci najít domov. Protože stejně jako Oli nebudou nikdy zapomenuta a vždycky budou milována,“ vzkázala vévodkyně.

Příčinu smrti blízkého přítele neuvedla, napsala však, že zemřel „velmi náhle a tragicky“ v polovině letošního ledna, píše web People.

Markleovou a Justeho pojila láska ke zvířatům. Přivedl ji do charitativní organizace Mayhew, ve které se po svatbě s princem Harrym angažovala coby královská patronka. Mayhew byla jednou z několika nadací, které vévodkyně ze Sussexu podporovala.

Když se Markleová přestěhovala do Velké Británie za svým manželem, Juste a jeho snoubenec Rob se jí postarali o bígla jménem Guy. „Milovali ho, jako by byl jejich vlastní,“ přiznala Markleová.

„S Mayhew mě seznámil můj drahý přítel a odborník na chování zvířat Oli. Sdíleli jsme závazek k ochraně zvířat a hlubokou lásku k záchraněným psům. Ve skutečnosti to byli Oli a jeho snoubenec Rob, kdo pomáhal pečovat o mého záchranářského psa Guye, když jsem se přestěhovala do Velké Británie a on se zotavoval z vysilující nehody,“ uvedla vévodkyně ve svém vzkazu.

Tagy: