Zpěvačka Burešová hlásí velký návrat do seriálu ZOO. S Klusem ji čeká milostná linka

Herečka Eva Burešová si dala na chvíli od natáčení seriálu ZOO pauzu. Kvůli mateřským povinnostem na nějaký čas vystoupila z děje, ale ve čtvrtek nadešel velký den D a 99. díl hlásí, že je Viky zpět. Diváci oblíbeného seriálu se mají na co těšit. Její postavu totiž čeká spousta novinek.

Láska jako trám se nepovedla, a tak Viky sbalila sebe i dupačky malého Péti a vrátila se domů. Všichni jsou z toho překvapeni a vyzvídají, co se s ní a soudcem Petrem stalo. Ona ale mlčí, chce jen být mezi svými.

„Utečená dcera se vrátila domů a jsem ráda, že jsem zpátky. Měla jsem i kostýmní zkoušku a museli jsme Viky šatník trochu upravit. Moje postava se změnila, a to nemyslím postavu Viky,“ prozrazuje Eva Burešová a naráží na to, že se před šesti měsíci stala dvojnásobnou maminkou.

ČTĚTE TAKÉ: Vašek mě musel hodně dobývat, přiznala Havlová. Prozradila i prezidentova poslední slova

Viky se chce vrátit do svého pokojíčku, jenže v bytě je plno. Bydlí tam Filip v podání Tomáše Kluse, který se sice má sbalit a odejít, jenže se ukáže, že Viky bez něj nemůže fungovat. Filip se totiž osvědčí jako dokonalá chůva pro malého. Je jediný, kdo miminko zvládá, hlídá ho, aby Viky mohla dál zpívat v baru a vydělávat peníze, protože Petr se o ni finančně nestará, a tak potřebuje pomoc.

S Klusem si to vynahrazuje

„Když jsem odcházela, mrzelo mě, že jsme se s Tomášem Klusem minuli, ale teď si to vynahrazujeme,“ říká Burešová, kterou právě s muzikantem čeká vášnivá linka.

Pozvolně se z chůvy na hlídání stává partner a láska. Oba se dohodnou, že jim vztah, který není zase až tak vážný, vyhovuje, a tak se snaží být spolu. Do toho se ještě zúčastní pěvecké soutěže, kde zazáří. Diváci se tedy mohou těšit na to, zda Viky dokáže usadit přelétavého ptáčka a přistřihnout mu křídla. A zda Filipa láska k Viky změní, nebo je to pro něj zase jen slepá cesta.

„Kdo ví?“ usmívá se Burešová, která tuto milostnou linku sice díky Viky prožívá, ale nepoví, jestli to bude napořád, nebo jen na několik měsíců.

Tagy: