Exkluzivně: Veronika Žilková je oficiálně rozvedená. Papíry podepsala na plotě soudu

Veronika Žilková prozradila, jaký vztah má s Pepou Holomáčem a kde přesně se s ním seznámila.

Rozhovor se Žilkovou

Rozvodové řízení mezi Veronikou Žilkovou a hercem a diplomatem Martinem Stropnickým je oficiálně u konce. Ve čtvrtek odpoledne stvrdila herečka konec manželství poněkud bizarně – venku na plotě Justičního paláce. Na poslední návštěvu soudu čekala tři měsíce.

„Měli jsme připravenou dohodu, kterou jsem iniciovala já. Zaprvé nemám peníze na právnické zastupování, zadruhé mě to celé traumatizuje. Kordulka navíc brzy oslaví osmnácté narozeniny, a pokud bych soud neukončila a neustoupila návrhům, mohla by tu stát proti svému otci,“ sdělila herečka exkluzivně pro redakci ShowTime na CNN Prima NEWS. „Dohoda je pro pana Stropnického výhodná, pro mě a Kordulku ne. Ale to nevadí,“ řekla s úlevou.

Poslední stvrzení rozvodu a dokumentů ohledně výživného za dceru Kordulu proběhlo na kamenném podstavci plotu, který stojí u vchodu do Justičního areálu v Praze Na Míčankách. „Bylo příznačné, že naše dohoda o výživném a rozvodu byla podepsána zrovna tam. Musela jsem si to vyfotit,“ řekla pobaveně herečka. Martin Stropnický se k rozvodu nechtěl vyjadřovat.

Stání u soudu narušilo nahlášení bomby v areálu, všichni přítomní museli budovu opustit. Naštěstí se jednalo o planý poplach.

Tagy: