Zrada a promarněná šance. Rozčilená Vignerová oznámila definitivní konec s Kolečkem

Ještě začátkem prosince to vypadalo, že si k sobě Aneta Vignerová s Petrem Kolečkem našli opět cestu. Nyní však maminka 2,5ročního Jiřího vydala na sociálních sítích prohlášení, ve kterém oznamuje, že je všemu konec. Její slova přichází jen několik dní poté, co byl známý scenárista redaktory bulvárního webu Extra.cz přistižen v jednom z pražských barů ve společnosti herečky Denisy Nesvačilové.

„Šance tady byla, která je promarněna a je to pryč. Nikdo se z toho nehroutí, protože ty věci byly dost bolestné a musí se na nich pracovat delší dobu. Já jsem za to velmi ráda. Jen chci obejít tyto bulvární záležitosti, nikdo se nehroutí,“ konstatovala vítězka soutěže Miss České republiky 2009 na svém Instagramu.

Sama modelka nerozumí vztahu svého bývalého partnera s dalšími ženami, konkrétně měla nejspíše na mysli herečku Denisu Nesvačilovou. „Nechápu ty dva, myslím si, že to je další zrada. Tam se hrálo asi na všechny strany,“ uvedla Vignerová.

Právě Nesvačilová měla být důvodem, proč se partneři v létě rozešli. Vignerová se poté odstěhovala z domu a chvíli to vypadalo, že si rodiče malého Jiříka nemohou přijít na jméno. „Bylo to rychlé, protože určitě nikdo nechce být v toxickém vztahu ve třech a sdílet domácnost s někým, kdo už funguje s jiným partnerem,“ vysvětlila tehdy pro CNN Prima NEWS modelka.

Kolečko nešetřil chválou

V polovině listopadu však byli bývalí partneři přistiženi v jednom z pražských podniků, jak si vyměňují zamilované pohledy a dokonce i polibky. Mnozí poté začali spekulovat, zda se rodiče malého Jiříka přeci jen neusmíří. Že je to na dobré cestě, nakonec potvrdila sama Vignerová v pořadu Showtime. Chválou na svou bývalou partnerku nešetřil ani Kolečko. „Vážím si toho, že k sobě s Anetou po tom všem nacházíme opět cestu a dokážeme se mít rádi. Vážím si i její statečnosti v poslední době. Uvědomil jsem si, že rodina je to nejcennější, a věřím, že zas rodina budeme,“ řekl Kolečko začátkem prosince.

Necelé dva týdny nato byl ovšem redaktory redakce Extra přistižen v jednom z pražských podniků. Tentokrát ale ve společnosti Nesvačilové. Dvojice si údajně vyrazila do baru společně ještě s dalšími přáteli. V závěru večera se jim měla stát nemilá věc. Jak redakci Extra potvrdil důvěryhodný zdroj, pár se v závěru večera začal dobývat na pánské toalety. „Vší mocí se snažili dostat do jedné z kabinek, nechybělo ani hulákání nebo bouchání na dveře. V důsledku svého nepřístojného chování byli okamžitě oba dva z baru vyhozeni,“ uvedlo médium.

Scenárista Petr Kolečko byl ve vztahu s modelkou Anetou Vignerovou od roku 2019. Ze vzájemného soužití mají syna Jiřího. Sám umělec v srpnu 2022 přiznal vztah s Nesvačilovou.

Tagy: