Vignerová po rozchodu s Kolečkem: V toxickém vztahu ve třech jsem nedokázala žít

Vignerová v show Můj muž to dokáže starostlivě přihlíží, jak se Kolečko dusí

Vignerová o Kolečkovi

Modelka Aneta Vignerová má za sebou velmi náročné období. Změny v životě, které s sebou přinesl rozchod s režisérem Petrem Kolečkem, ale nese statečně. Modelka má v péči jejich syna Jiříka a rozhodně ho nechce připravit o tátu.

Poslední týdny plnily titulky novin informace o rozchodu modelky Anety Vignerové a režiséra Petra Kolečka, který začal randit s herečkou Denisou Nesvačilovou. Rozbouřené emoce ale snad už opadly.

„Určitě si myslím, že to člověk bere jako životní prohru, protože když už jsou ve vztahu děti, tak se to bere úplně jiným způsobem,“ popisuje vítězka soutěže Miss Česká republika 2009.

Spekulovalo se i o tom, že modelka byla doslova vyhozena ze společného domu. To ale Vignerová razantně popírá. „Byt jsem hledala ze své iniciativy. Bylo to rychlé, protože určitě nikdo nechce být v toxickém vztahu ve třech a sdílet domácnost s někým, kdo už funguje s někým jiným. Proto to tedy muselo být rychlé.”

Aneta má v péči jejich dvou a půl letého synka Jiříčka, který se s tatínkem i nadále vídá. Sama si uvědomuje, jak důležitý je pravidelný vztah syna s otcem. „Táta je pro něj důležitý, Jiříček má tátu rád. Určitě ho miluje, je na něho zvyklý a já mu ho v životě upírat nebudu a budu se snažit a myslím, že i Petr, o to, aby Jiřík byl opravdu šťastné dítě, jako je teď,“ uzavírá Vignerová.

Tagy: