Začala jsem věřit, že vše dobře dopadne, říká Slováčková. Prozradila, kde bere energii

Anna Julie Slováčková promluvila o nemoci i plánovaných koncertech.

Slováčková zpívá Gotta

Anička Slováčková je velká bojovnice. Už podruhé se pere s vážným onemocněním, tentokrát s rakovinou plic. Přesto ale nepolevuje a pracovně je velmi aktivní. Redakci Showtimu na CNN Prima NEWS se svěřila, že zpočátku pro ni bylo těžké diagnózu zpracovat, nyní se ale snaží hledat na celé věci jen to pozitivní a začala věřit, že to dobře dopadne.

„Je pravda, že na začátku jsem to snášela hůř, ale v poslední době mě už asi nakopli všichni svatí a řekla jsem si, že už bylo dost momentů, kdy jsem pociťovala nějakou lítost, smutek nebo nespravedlivost. A že je na čase začít poslouchat tu pozitivní stránku a koukat na svět otevřenýma očima,“ uvedla zpěvačka, která sílu dodává i svým sledujícím na Instagramu.

„Já si vždycky říkám: ,Ty jo, teď možná někdo taky leží a je na konci svých sil.‘ Tak proč v tom nebýt společně, protože se lépe táhne za jeden provaz, když je na to více lidí,“ svěřila se.

ČTĚTE TAKÉ: Velkolepá show Mariky Gombitové v O2 areně. Jste můj největší dar, ocenila 12 tisíc diváků

Ji samotnou nejvíce dobíjí energii její fenka Jindřiška a obecně zvířata. Ale také koncerty, které i přes nemoc stále zvládá. „Já jsem si řekla, že to nechám na svém těle. Nechci brát za každou cenu všechno, ale co se týče těch koncertů, tak tam jsme to vždycky dokázali udělat tak, aby to bylo bezpečné. Takže dokavaď budu mít sílu a energii, tak to budu chtít dělat. Určitě ale nebudu chodit přes své možnosti,“ dodala.

Zrovna v pátek vystupovala Anička na koncertě s názvem Lady Karneval, který je, jak už název prozrazuje, plný hitů Karla Gotta. „Ty hity jsou nesmrtelný, ty budou aktuální vždycky, i v budoucnu,“ poznamenala s tím, že vůči Gottovi cítí obrovskou zodpovědnost.

„Mám z toho hrozný strach, Karla nikdo nenahradí a kdokoliv si může říkat, že zpívá jako on, nebo ho nějakým způsobem napodobovat. Ale vždycky jim chybí ta elegance, to, že on byl opravdu velký gentleman a byl prostě za každých okolností usměvavá duše. To jsem zatím v nikom jiném nespatřila,“ přiznala.

Jestli jste koncert nestihli, máte ještě šanci. V neděli se totiž uskuteční v Brně.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Některé hodně „smaží“, smál se Kohák. Členové Partičky prozradili, proč mezi nimi není žena

Tagy: