Showtime v nečekaném hábitu. Pořadem provede diváky hvězda nového seriálu Eliška a Damián

Emma se bojí, jak ji diváci v seriálu přijmou.

Showtime čekají v sobotu velké změny. Výjimečně totiž diváky nepřivítá standardní člen moderátorů, ale tvář nového seriálu Eliška a Damián, herečka a zpěvačka Emma Smetana. Ta vás provede společenským magazínem a mimo jiné prozradí, jaké jsou její pocity před velkým okamžikem premiéry. Sledujte Showtime už v 19:59 živě na Primě, CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

Už v sobotu večer hned po Showtimu startuje na Primě nový seriál Eliška a Damián. Věříme, že vás romantický příběh velké lásky, který se odehrává ve dvou časových rovinách, nadchne stejně jako jeho aktéry. Hlavních rolí se zhostili Emma Smetana a Robert Urban, ale velké sympatie k sobě chovají všichni obsazení herci.

Seriál Eliška a Damián nabídne skvělé herecké obsazení i příběh velké lásky, která překonává staletí. „Pohádek se šťastným koncem není nikdy dost, příběh Elišky a Damiána je tradiční love story okořeněnou o střet dvou světů – toho současného a minulého. Na kontrastu je založen i hlavní vizuál seriálu, kde něžnou růžovou barvu vyvažuje smaragdově zelená, a také úvodní znělka, kde je jemný hlas Emmy Smetany doprovázen hlubokým zastřeným hlasem Richarda Müllera,“ říká Lenka Hornová, ředitelka vývoje obsahu skupiny Prima a zároveň scenáristka seriálu.

Hlavní hrdinka Eliška (Emma Smetana) žije v současnosti, ale Damián (Robert Urban) pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. A jak už to v pohádkách bývá, jejich cesta k lásce nebude jednoduchá. Oba se budou muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou (Anežka Rusevová) a Eliška se zase musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. Dále se v seriálu objeví Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová a mnoho dalších.

První díl seriálu Eliška a Damián můžete sledovat na Primě už v sobotu od 20:15.

Tagy: