Kuchařová k obvinění Brzobohatého: Je mi z toho dost špatně. Za svými slovy si stojím

Taťána Kuchařová v rozhovoru pro Showtime

Kuchařová k rozvodu s Brzobohatým

Nikdy jsem neposkytla svolení k tomu, aby někdo něco zveřejňoval. Bulvár to udělal bez mého souhlasu a vědomí. Těmito slovy reagovala Taťána Kuchařová na slova svého bývalého manžela Ondřeje Brzobohatého, který ji viní z toho, že poskytla médiím text církevní rozvodové žaloby, který obsahuje citlivé detaily z jejich společného života. Čtyřicetiletý muzikant se chystá proti bývalé partnerce podat žalobu k civilnímu soudu za pomluvu.

„Dvakrát jsem jeho obvinění dementovala a stojím si za tím. Je mi z toho dost špatně. Musím říct, že jsou to náročné dny, ale nemůžu se k tomu do anulace sňatku veřejně dál vyjadřovat,“ uvedla Kuchařová v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS.

Znovu zopakovala, že svolení ke zveřejnění dokumentu nikomu nedávala. „Nikdy jsem neposkytla svolení k tomu, aby někdo něco zveřejňoval. Bulvár to udělal bez mého souhlasu a bez mého vědomí,“ doplnila. Na dotaz, kdo přesně mohl žalobu médiím poskytnout, však neodpověděla.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Brzobohatý podává žalobu na Kuchařovou. Až příliš na můj žaludek, důkazy vedou k Taťáně, tvrdí

V rozhovoru přiznala, že celou věc řeší se svým právníkem. „Řešíme nějaké kroky,“ uvedla.

Z celé situace je prý velmi zklamaná. „Snažím se jet bez ohledu na to, co se děje. Je to to jediné, co v tuto chvíli můžu dělat. Odrážet útoky, bránit se a dotáhnout věci, které jsou důležité,“ sdělila. K žalobě, kterou na ni Brzbohatý plánuje podat, se zatím nevyjádřila.

Není třeba být detektiv

Redakce Blesku kontaktovala známého hudebníka s žádostí o vyjádření k obsahu církevní žaloby minulý týden. Ačkoliv se Brzobohatý novinářů ptal, od koho kompletní znění dokumentu získali, odpovědi se zřejmě nedočkal. Sám ale přišel s jasnou tezí, kdo chce jeho jméno veřejně dehonestovat.

„Není třeba být detektiv, abychom vylučovací metodou přišli na jedno jediné jméno. Z církevního soudu pro to nemá nikdo důvod. Vzhledem k dehonestujícímu obsahu žaloby bych byl úplný blázen, kdybych to udělal já. Pokud by to byl jeden z našich právníků, tak můžou rovnou oba vrátit diplom, a zbývá tedy už jen jediný člověk – Taťána. Upřímně, tohle zjištění mi přijde nejděsivější na tom všem,“ uvedl následně Brzobohatý v rozhovoru zmiňovanému deníku.

Modelka se však vůči jeho tvrzení ihned ohradila. „Ještě nikdy jsem nikoho veřejně nepoškodila a Ondřej není výjimkou. S tímto bulvárním zveřejněním nemám nic společného,“ napsala Miss World 2006 na svém Instagramu.

V této době byla Kuchařová v zahraničí. Tvrdí, že o útěk od problému nešlo. „Byla jsem na cestě, kterou jsem dlouhodobě plánovala. Žádný úprk to nebyl, k tomu upřímně nemám důvod,“ upřesnila modelka v pořadu Showtime.

V pondělí večer pak známý hudebník na sociálních sítích oznámil, že podává proti bývalé partnerce žalobu k civilnímu soudu za pomluvu. „Na Taťánu Kuchařovou podávám k civilnímu soudu žalobu za pomluvu, aby se pravda definitivně i u soudu potvrdila, a zastavila se tak centrifuga spekulací,“ uvedl Brzobohatý na Instagramu s tím, že považuje celou věc za absurdní a zbytečnou. „Je mi to líto,“ napsal.

V úterý odpoledne však tento i předchozí příspěvek týkající se celé kauzy smazal. „Mažu dva předchozí příspěvky. Nikoli proto, abych rušil jejich význam a sdělení, ale proto, že to obsahem není nic příjemného a veselého. Respektuji všechny vaše komentáře i názory (nemazal jsem jediný z nich), které jste k nim napsali. Budu doufat, že celá záležitost brzy zmizí z veřejného prostoru, čemuž nebylo v mé moci zabránit a dál se bude řešit už jen tak, jak od samého počátku měla, tedy za zavřenými dveřmi soudních síní,“ uzavřel Brzobohatý.

Tagy: