Nečekám, že se vzbudí Popelka, říká ke kosmetice Wolfová. Na skútr sedá i v lodičkách

Moderátorka Pavlína Wolfová v rozhovoru prozradila, jaký má názor na kosmetiku i to, jak na ní řidiči reagují, když ji na skútru vidí v lodičkách.

Rozhovor s Pavlínou Wolfovou

Pavlína Wolfová je nejen velice inteligentní a pohotová moderátorka, ale také velmi šik dáma, která o sebe pravidelně pečuje v salonu krásy a na skútru jezdí zásadně na jehlách. Takže není divu, že se z toho občas rozjede i něco osobního.

Wolfová je neustále na obrazovce, a tak je její povinností se o sebe starat. „Pravidelně chodím na kosmetiku, jednou za čtyři týdny. Od momentu, kdy jsem dospěla do věku 30 let, takže chodím už pěkně dlouho,“ uvedla moderátorka.

Domnívá se, že zuby, vlasy, obličej a nehty jsou věci, které člověka prozradí. „Pro mě nejdůležitější, co se kosmetiky týče, je moje máma. Byla mě schopná v 18 letech vytáhnout z postele, abych se šla pořádně odlíčit, když se jí to nelíbilo. Jsem proto ten šťastný případ, kdy maminka nepřipustila, abych o sebe pořád nepečovala. Kosmetika je pro mě něco, čím se rozmazluji. Nejsem klient, který očekává, že se něčím večer namažu a ráno se vzbudí Popelka,“ podotkla.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Fotky pro Playboy? Pořád si je prohlížím, říká Nesvačilová. Prozradila, s kým by šla na rande

Druhou zásadou je, že se neopaluje. „Nikdy jsem se neopalovala a kůže je pak jiná. Opět, mám kosmetiku spojenou s vůní, luxusem a přidanou hodnotou. Neočekávám, nevěřím tomu, že bych se ráno neprobudila padesátiletá plus,“ pokračovala.

V lodičkách na skútr

Wolfová navíc chodí na jógu. „Tentokrát to ale myslím vážně. Byla jsem zhruba osmkrát. Už jsem józe propadla, i když možná více cvičitelce. Je pozitivní. Jmenuje se to good night jóga, takže to celé začne tím, že máme být samy sebou a dělat jen to, co chceme. To je moje jóga, a tu už dochodím,“ smála se.

Zajímavostí je to, že moderátorka jezdí na skútru, a to i v podpatcích. „Dělám to tak. Je to skvělé, zvlášť když jedu v noci z práce po vysílání, je zima, přes všechno si hodím péřový kabát a zastavím na křižovatce. Takhle si povídám s řidičem, který nevěří vlastním očím. Někdy jedu v lodičkách. Vůbec nechápe, kde jsem se tam vzala. Jsou to skvělé zážitky a jsou z toho kolikrát přátelství ne na noc, ale hned na několik. Teď tam zrovna něco rozjíždím na křižovatce nad krematoriem,“ doplnila s odkazem na lokaci, kde sídlí Prima.

Tagy: