Dívka vítala nový rok tancem na střeše. Je pomatená, volali Pražané strážníkům

Dívka tančící na střeše vyděsila Pražany

Dívka tančila na střeše v Praze

Silvestr s sebou přináší řadu kuriózních situací, které každý rok příslušníci zákona řeší. Městská policie v Praze například zasahovala kvůli tančící dívce na střeše či muži, který si zpíval a houpal se v dětském autíčku.

Kolem 10:00 na silvestra dostala pražská městská policie oznámení, že se v supermarketu v Brandlově ulici na Praze 11 nachází jistý dospělý muž, který se zde houpe v dětském autíčku a zpívá si k tomu československou hymnu.

Strážnické silvestrovské kuriozity Kolem 10. hodiny dopoledne převzalo operační středisko městské policie oznámení, že v supermarketu v Brandlově ulici v Praze 11 se dospělý muž houpe v dětském autíčku a zpívá si přitom československou hymnu. Pracovník ostrahy strážníkům dotyčného, který právě vycházel z obchodu, označil. Muž své chování zdůvodnil tím, že má zkrátka dobrou náladu. Při lustraci ale strážníci zjistili, že je osobou hledanou. Chování muže nenasvědčovalo požití alkoholu ani drog. Téměř ve stejném čase volala na linku 156 žena s tím, že před jednou z restaurací v Havelské ulici v Praze 1 leží na ulici had. Vyslaná hlídka nalezla na místě menšího černo-šedého hada dlouhého cca 25 centimetrů. Odchytová služba užovku následně vypustila do přírody, kam patří. Odpolední slunce zlákalo k tanci mladou ženu, která si na střechu domu v Praze 3 odskočila natrénovat zřejmě silvestrovský taneček. Trochu tím vyděsila místního obyvatele, který ji měl za pomatenou a zavolal na tísňovou linku strážníků. Dvaadvacetiletá slečna strážníky ujistila, že je zcela v pořádku, drogy nebere a na střechu si přišla jen protáhnout svoje tělo.

Posted by Městská policie hl. m. Prahy on Monday, January 3, 2022

Strážníci dojeli na místo a pracovník ostrahy jim muže označil. Ačkoliv se jeho chování zdálo zvláštní, tak požití alkoholu ani drog pravděpodobné nebylo. Své chování zdůvodnil pouze tím, že měl dobrou náladu. Městští policisté ho ovšem prolustrovali a zjistili, že je hledaným.

Zhruba v podobnou dobu volala strážníkům žena, která nahlásila přímo v Havelské ulici na Praze 1, tedy v centru města, hada. Strážci zákona na místě skutečně plaza objevili. Šlo o zhruba pětadvaceticentimetrovou užovku. Odchytová služba ho následně vypustila do přírody.

Jinou kuriózní situaci přichystala policistům a svým sousedům dívka, která se rozhodla tančit na střeše domu na Praze 3. Svými kreacemi na vršku vysoké budovy ovšem vylekala místní obyvatele, kteří na ni zavolali strážníky. Volající ji přitom označil za pomatenou, možná zdrogovanou.

Strážníci na místo dorazili a dívka je ujistila, že se nic vážného neděje. Drogy nebere a pouze střechu využila jako místo, kde si mohla protáhnout své tělo.

Tagy: