Sledujte ŽIVĚ Hlavní zprávy: Jak se vypořádají školy s třítýdenní stopkou?

Klára Doležalová a Karel Voříšek

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Zpravodajská hodina nabitá informacemi z domova i ze zahraničí. Hlavní zprávy na CNN Prima NEWS a FTV Prima startují už v 18:55. Co se v nich mimo jiné dozvíte?

Od zítřka minimálně tři týdny zůstanou kompletně zavřené základní školy. Děti tak dnes zasedly před zahájením výuky na dálku naposledy do lavic. Otevřené zůstanou pouze mateřské školy.

Další zásah vládních restrikcí mířil na studenty ubytované na kolejích. Zatímco včera ministr školství Robert Plaga řekl, že většina studentů musí koleje opustit, dnes dopoledne opatření mírnil.

Zpřísněná opatření tvrdě dopadnou i na domovy důchodců. Seniorům budou chybět nejen osobní setkání s nejbližšími, ale sami se nedostanou ven. V mnoha zařízeních proto hledají cesty, jak své klienty alespoň virtuálně vysvobodit z izolace.

Další program na CNN Prima NEWS:

NOUZOVÝ STAV: JAK ZMĚNÍ NÁŠ ŽIVOT MIMOŘÁDNÁ OPATŘENÍ ve 20.15

Speciální vysílání CNN Prima NEWS, které následuje po mimořádném projevu ministra zdravotnictví Romana Prymuly. Jak tvrdá opatření kvůli pandemii koronaviru dopadnou na život českých občanů?

Byznys podle Richarda Questa ve 22.20

Moderátor Richard Quest poskytuje s pomocí expertů ve studiu odbornou analýzu a komentáře k nejzásadnějším událostem i nejnovějšímu vývoji v oblasti byznysu…

360° Pavlíny Wolfové ve 23.20

Nejdůležitější události dne analyzované ze všech úhlů pohledu. Pokud o nich mluvíte, my taky.

Tagy: