Sledujte ŽIVĚ Hlavní zprávy: Přepravci jsou zavaleni balíky. Zvládnou vánoční nápor?

Klára Doležalová a Karel Voříšek

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Zpravodajská hodina nabitá informacemi z domova i ze zahraničí. Hlavní zprávy na CNN Prima NEWS a FTV Prima startují už v 18:55. Co se v nich mimo jiné dozvíte?

Vánoce se pomalu ale jistě blíží. A s nimi jsou spojené i nákupy dárků pod stromeček. Přepravci varují, že by nákup lidé neměli nechávat na poslední chvíli. Kvůli uzavřeným obchodům a jiným opatřením vlády mají už nyní obrovský nápor balíků, které musí doručit.

Lidé vyléčení z koronaviru mohou zachránit lidský život darováním krevní plazmy. Té je momentálně v České republice akutní nedostatek. Přitom právě její podání pacientovi s těžkým průběhem nemoci výrazně zvyšuje jeho šance na přežití.

Nejstarší německé vánoční trhy v Drážďanech jsou v ohrožení. Přestože jsou přípravy v plném proudu, letos se poprvé ponesou ve znamení striktních hygienických opatření. Navíc není ani vyloučeno, že podle vývoje pandemie koronaviru se úplně zruší.

Další program na CNN Prima NEWS:

Příběhy ze Zambie II ve 20:15

Poznejte spolu s tvůrci několik příběhů z africké Zambie. Co znamená být součástí kočkodaní lesní tlupy, jaká dramata se odvíjejí ve větvích obřích stromů nebo kdo je nejroztomilejším obyvatelem ptačího údolí?

K věci ve 21:25

Podrobný rozbor aktuálních událostí a témat Marie Bastlové a Pavlíny Kosové s významnými postavami veřejného života.

To nejlepší ze zahraničí ve 21:45

Zprávy ve 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: