Sledujte ŽIVĚ Hlavní zprávy: V druhé vlně přibývá novorozenců nakažených COVID-19

Markéta Fialová a Roman Šebrle

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Zpravodajská hodina nabitá informacemi z domova i ze zahraničí. Hlavní zprávy na CNN Prima NEWS a FTV Prima startují už v 18:55. Co se v nich mimo jiné dozvíte?

Koronavirus se nevyhýbá ani těm nejmenším. V druhé vlně přibývá novorozenců, kteří se nakazili ihned po příjezdu z porodnice. Zpravodajství CNN Prima NEWS to uvedla předsedkyně Sdružení praktických lékařů pro děti a dorost. Jak můžete své dítě doma ochránit? Poradíme vám.

Podle exprezidenta Václava Klause jsou příznivci roušek vítači migrantů. Současně si přejí posílení Evropské unie a rychlé přijetí eura. Uvedl to v rozhovoru pro Českou tiskovou kancelář. Ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) tato prohlášení označil za absurdní. Imunolog Václav Hořejší je dokonce označil za možný důkaz psychiatrické diagnózy.

Předcházet nehodám kvůli ledu na silnicích by měla nová metoda, kterou momentálně zkoušejí v Plzeňském kraji. Doposud sůl jejich sypače rozmetávaly, nyní by měly vyjíždět se speciálním postřikem.

Další program na CNN Prima NEWS:

Příběhy ze Zambie II ve 20:15

Poznejte spolu s tvůrci několik příběhů z africké Zambie. Co znamená být součástí kočkodaní lesní tlupy, jaká dramata se odvíjejí ve větvích obřích stromů nebo kdo je nejroztomilejším obyvatelem ptačího údolí?

K věci ve 21:15

Podrobný rozbor aktuálních událostí a témat Marie Bastlové a Pavlíny Kosové s významnými postavami veřejného života.

To nejlepší ze zahraničí ve 21:39

Zprávy ve 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: