Smrt známé české zpěvačky. Victorii Velvet zavraždil manžel před zraky dětí, píší turecká média

Victoria Velvet byla zavražděna v Turecku, podle tamních médií ji zabil manžel David Thomas Blythe.

Vražda české zpěvačky

Victoria Vera Blythová, česká hudebnice a komička známá jako Victoria Velvet, která žila delší dobu v Turecku, byla v úterý 11. června zavražděna manželem v jejich vile v Ankaře, zatímco její tři děti byly doma, informuje turecký portál Mynet.com. Její muž David Thomas Blyth, který byl skotského původu, poté spáchal sebevraždu.

K vraždě mělo dojít během hádky, která začala v úterý kvůli zprávám ve Victoriině telefonu, napsal web Hürriyet.com. Manžel skotského původu David Thomas Blyth měl při hádce stupňovat agresivitu a manželku zastřelil. Zbraň pak údajně obrátil proti sobě a spáchal sebevraždu.

Tragédii měly přihlížet děti

Průběh hádky a její šokující vyústění popsal tureckým vyšetřovatelům jeden z potomků české zpěvačky. Podle tureckých médií byly u rodinné tragédie bohužel přítomny i děti rozhádaných manželů.

Těla české zpěvačky i jejího třiapadesátiletého manžela jsou podle dostupných informací stále v Ankaře, probíhá pitva a další úkony spojené s vyšetřováním. Děti by podle tureckých médií nyní měly být u příbuzných v České republice, kam byly z Turecka po děsivém incidentu převezeny.

Smrt zpěvačky a podnikatelky také na sociálních sítích potvrdili její přátelé. Smutnou vzpomínku přidala také například právnička Meltem Banko, která s českou umělkyní spolupracovala a kamarádila.

Victoria Velvet Českou republiku opustila v roce 2019 a přestěhovala se za manželem do Turecka. Tehdy tam podnikatel skotského původu rozjížděl firmu, s níž měla v plánu mu pomáhat.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Nové detaily zvláštní vraždy u Prahy: Přítelkyni přejel v poli, policie popsala sled událostí

Tagy:
Turecko manželé Ankara David Thomas Victoria Velvet