Obrovské emoce. Kamarádka Zagorové namlouvala zpěvaččino vyznání lásky Margitovi

Vlasta Peterková promluvila o načítání autobiografie Hany Zagorové a zavzpomínala na společná vánoční setkání.

Audiokniha o Haně Zagorové

Tak, jako jsou s Vánocemi neodmyslitelně spojeny dárky, cukroví, stromeček či kapr, vždycky k nim patřila a patřit bude Hanka Zagorová. Právě před pár dny proběhla „Vánoční Lucerna“, kde zazněly její písničky, vyšlo vánoční album a teď je na řadě i audiokniha. Namluvila ji její nejlepší přítelkyně Vlasta Peterková a v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS tento občas náročný a emotivní proces popsala.

Peterkovou příležitost, aby se její hlas stal součástí audioknihy podle autobiografie legendární zpěvačky, potěšila. „Samozřejmě jsem byla nesmírně ráda, že jsem to byla já. Oslovil mě Štefan, jestli bych ji načetla,“ popsala v pořadu Showtime.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Fanánek Hagen o vánočních svátcích trpí. Klidně bych je zrušil, už aby bylo po všem, říká

„Bylo to náročné. Je tam hodně smutku. Je to vyznání Hanky, vyznání lásky k rodičům, sestře, přátelům a hlavně ke Štefanovi. Přes všechny choroby a smutky toho měla za život dost. Nevím, jestli by to někdo jiný unesl. Byla nesmírně statečná, naprosto výjimečná osobnost,“ doplnila Peterková.

Při načítání konce knihy s vyznáním lásky ke Štefanu Margitovi pro ni prý bylo těžké zadržet slzy: „Je tam i hodně radosti, je to strašně intimní a otevřená zpověď. Když vyznává lásku, je to něco strašně krásného.“

Obě přítelkyně mimo jiné sdílely radost z Vánoc. „Měla je strašně ráda. Ráda dostávala dárečky a taky je dávala,“ vylíčila Peterková.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Příhoda s Libuškou a letní kostýmy v zimě. Trávníček se po 50 letech vrátil na zámek z Popelky

Tagy: