Obrovský žal Bon Joviho: Zemřela jeho matka. Pomáhala mi splnit můj sen, děkoval jí zpěvák

Smutek zavládl v rodině Jona Bon Joviho. Jen tři dny před svými 84. narozeninami zemřela jeho matka Carol. Časopisu People to potvrdil sám zpěvák.

„Naše matka byla silou, se kterou bylo třeba počítat. Její duch a přístup k práci utvářely naši rodinu. Bude nám velmi chybět," uvedl 62letý Bon Jovi v prohlášení pro časopis People.

ČTĚTE TAKÉ: František Ringo Čech promluvil o slavných vrstevnících. Nepochopím, proč si v sedmdesáti dělají děti

Carol, někdy přezdívaná „Mom Jovi“, podporovala svého syna za každé situace. Dokonce založila fanklub jeho kapely. Mimo to byla úspěšnou podnikatelkou a provozovala několik firem.

Rodačka z pensylvánského Erie patřila také mezi první „zajíčky“ Playboye. V roce 1959 se pak přihlásila k americké námořní pěchotě, kde sloužila své vlasti a potkala svého budoucího manžela Johna Bongioviho staršího, poznamenal web Variety.

Po odchodu z pěchoty se společně přestěhovali do New Jersey, kde založili rodinu.

V rozhovoru pro deník The Big Issue v listopadu 2020 Bon Jovi poděkoval svým rodičům za to, že mu umožnili uskutečnit jeho sen. O tom, že si byl s rodiči blízký, svědčí také jeho videoklip z roku 2021 Story of Love, kde zpívá u zdi, na níž visí jejich černobílý portrét z mládí.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Krampolovi už v nemocnici hrabalo, prozradila jeho kamarádka. Přestěhoval se do nového bytu

Tagy:
smrt zpěvák Jon Bon Jovi matka kultura Showtime Carol People