Nechci se vozit po slavném jméně, říká Anastázie Landová. S rodiči nyní žije Tajemstvím

Anastázie Landová se svými rodiči

Daniel Landa o dceři Anastázii

Své rodiče miluji, ale snažím se si vyšlapat cestu sama, řekla v pořadu ShowTime pro CNN Prima NEWS šestadvacetiletá Anastázie Landová. Dcera Daniela a Mirjam Landových se připravuje na roli v muzikálu Tajemství, na kterém oba její rodiče pracují. Vozit se po slavném příjmení ale mladá herečka nechce.

I přes lásku k rodičům si mladá herečka chce ušlapat cestu sama. „Fakt se snažím. Samozřejmě, když mi dají radu, ráda ji přijmu, ale snažím se dělat věci, jak chci, a hlavně se nevozit po jejich jméně,“ popsala pro CNN Prima NEWS Anastázie Landová.

ČTĚTE TAKÉ: Brankář Vladař se oženil s milenkou. Loni kvůli ní tři týdny před svatbou opustil snoubenku

Momentálně se Anastázie připravuje na roli v muzikálu Tajemství, jehož autorem je Daniel Landa a pracuje na něm i její matka Mirjam Müller Landa. „Nebyla úplně nadšená, že jsme chtěli, aby tam hrála, ale myslím, že je to pro ni skvělá role. Je strašně šikovná a mladá, takže ještě není tolik vyhraná,“ popsala pro CNN Prima NEWS Mirjam Müller Landa.

Na svou dceru je hrdý také Daniel Landa. „Pozor, zpívá výborně a viděl jsem ji i hrát, takže už jsem byl hrdý předtím. Zpívání a hraní je dost těžké, takže uvidíme, ale kdybychom jí nevěřili, tak tu není. Samozřejmě by to byla maximální ostuda, kdyby to neklaplo, ale ona bude výborná a zpívá fakt skvěle,“ popsal pro CNN Prima NEWS zpěvák.

I přes to, že je autorem textu, nebojí se, že by byl nějak ostrý. „Jako autor textu do toho trochu promluvím, ale já jsem hodný na všechny,“ popsal pro CNN Prima NEWS Landa. Dodal, že se nehádají a vždy se dokážou dohodnout. Na muzikálu pracuje také manželka Mirjam Müller Landa, která řeší herce, scénu a kostýmy. „Žijeme teď jen Tajemstvím, chceme to udělat perfektně, takže řešíme Tajemství, mluvíme o Tajemství, jedeme jen Tajemství,“ doplnil Landa.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Exkluzivní zpověď Anny K.: Dědeček založil horskou službu. Žertovala také o svatbě

Tagy: