Brankář Vladař se oženil s milenkou. Loni kvůli ní tři týdny před svatbou opustil snoubenku

Brankář Daniel Vladař se na sociální síti Instagram pochlubil radostnou novinkou. Hokejista, který hraje za klub NHL Calgary Flames, řekl ano své partnerce Martině. Kvůli ní loni v létě opustil snoubenku Andreu Voseckou, se kterou tvořil pár několik let. Milenka ho ovšem okouzlila natolik, že naplánovanou svatbu s modelkou zrušil.

„A je to venku. Paní Vladařová,“ napsal hokejový brankář Daniel Vladař v příspěvku na Instagramu a přiložil snímek rukou s prstýnky, čímž svým fanouškům oznámil, že se oženil.

ČTĚTE TAKÉ: Tajná svatba moderátora Tomáše Vzorka. S influencerkou Táňou se vzali na pláži Copacabana

Pod příspěvkem se objevila řada komentářů s gratulacemi. Ke svatbě mu poblahopřál například hokejista Martin Pospíšil nebo podnikatelka Simona Joklová.

Ovšem ne všichni fanoušci byli ze svatby šestadvacetiletého Vladaře nadšení. Jeden z fanoušků si rýpl a dotázal se, zda se nežení nějak brzy. Manželka brankáře Calgary Flames na to ihned reagovala. „To víš, pravá láska nemá na co čekat,“ odepsala třiatřicetiletá Martina a posléze všechny negativní komentáře pod fotkou zmizely.

Snoubenku vyměnil za milenku

Rýpavý fanoušek zřejmě narážel na loňský třaskavý rozchod hvězdy NHL s pohlednou blondýnkou Andreou Voseckou.

Zhruba v polovině minulého roku opustil Vladař svou snoubenku Andreu, se kterou tvořil pár déle než sedm let. Dokonce už naplánovali svatbu. Měli nachystané prstýnky na míru, šaty pro nevěstu a nechyběly ani pozvánky pro zámořské spoluhráče, připomněl deník Blesk.

Jenže ze svatby s modelkou nakonec sešlo, a to pouhé tři týdny před termínem veselky. Talentovaný sportovec totiž během návštěvy vinného sklípku na Moravě narazil na svoji dávnou kamarádku, kterou si nyní vzal.

Svobodná maminka Martina ho uchvátila natolik, že kvůli ní Vladař Voseckou opustil. „Vykopl snoubenku z domu a hned si tam nastěhoval milenku s dítětem,“ sdělil tehdy zdroj deníku s tím, že brankář hodil Voseckou přes palubu a ona se pak kvůli tomu musela přestěhovat k rodičům.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rodiče mají zajímavý toxický vztah, říká Anička Slováčková. Promluvila i o vlastní svatbě

Tagy:
milenka svatba hokejista NHL brankář snoubenka Calgary Flames Calgary Daniel Vladař Andrea Vosecká