CNN Prima News Lifestyle Komerční sdělení

Odstartovala největší freestyle show COOLIFE FEST. Podívejte se, na co se můžete těšit

  • Téma: Komerční sdělení
  • CNN Prima NEWS
  • 21. května 2022 10:46

Největší freestyle show, která v ČR nemá obdoby, odstartovala v sobotu ráno na pražské náplavce. Už od rána jsou tam k vidění exhibice zástupců českého freeskiingu a snowboardingu, swoop freestylu, highdivingu, fly, jet i skateboardů. Pro milovníky BMX si kanál Prima COOL připravil opravdovou pecku – mistrovství ČR v minirampě na pontonu uprostřed Vltavy. COOLIFE FEST celý den provází zajímavé workshopy, filmy i přednášky, zakončené koncertem Paulieho Garanda a afterparty na Cargo Gallery s jedinečnou atmosférou. Pojďte se s námi mrknout, jak to na náplavce právě teď žije prostřednictvím streamu.

Akce navazuje na mimořádně úspěšný koncept COOL HIGHJUMP TOUR 2020, který před dvěma roky vyvrcholil exhibiční skokanskou show na smíchovské náplavce v Praze a vysloužil si pozornost tisíců diváků, řady médií i České eventové asociace, která události v rámci svých výročních cen udělila třetí místo v kategorii Zábava a showbusiness.

COOLIFE FEST je největší sportovně-adrenalinovou akcí na smíchovské náplavce v tomto roce. Nad akcí převzali záštitu Mgr. Jan Chabr, radní hlavního města Prahy, Bc. Lukáš Herold, místostarosta Prahy 5 a MgA. David Dušek, radní Prahy 5.

Partnerem akce COOLIFE je Radio SPIN, které posluchačům přináší nejvíc rapu v republice, nově i v regionech.

Tagy: