Hvězdný Spider-man splnil slib. Hrdina, který zachránil sestru, byl součástí slavného filmu

Bridger Walker zachránil sestru před psem, odnesl si 90 stehů.

Chlapec hrdina a Spiderman

Před rokem dojala celý svět zpráva o šestiletém chlapci, který vlastním tělem ochránil svou mladší sestru před psem. Jeho hrdinský čin ocenila celá řada celebrit, přičemž výjimkou nebyl ani filmový Spider-Man. Jeho představitel Tom Hollad chlapci slíbil, že se s ním jednoho dne setká na natáčení nového snímku s pavoučím mužem, a svému slibu v nedávné době dostál.

Léto 2020. Tehdy šestiletý Bridger Walker z Wyomingu si hrál venku se svou mladší sestrou. V tu chvíli na děvčátko zaútočil německý ovčák, Bridger ale neváhal a postavil se nebezpečí. Záchrana milované sestry ho stála devadesát stehů. „Jestli měl někdo zemřít, myslím, že jsem to měl být já,“ prohlásil. Kuráž mladého hrdiny ocenila veřejnost včetně boxerské legendy Mikea Tysona.

„Bojoval jsi za svou sestru. Nemám vůbec žádné pochyby o tom, že jsi opravdový šampion, a to nejen pro svou sestru, ale pro nás všechny. Ukázal jsi, že jsi moc statečný,“ nešetřil chválou mistr v těžké váze.

Hrdinský čin malého chlapce neunikl ani pozornosti hollywoodských hvězd, které na filmovém plátně ztvárňují fiktivní superhrdiny. S gratulací přispěchal například Robert Downey Jr., představitel Iron Mana. „Zavolej mi, až budeš mít narozeniny. Něco pro tebe mám,“ nalákal Bridgera.

Největší překvapení si ale pro chlapce nakonec připravil herec Tom Holland, který ho pozval na natáčení třetího dílu jeho oblíbené série o pavoučím muži. „Budeme natáčet třetího Spider-Mana. Kdyby ses za námi chtěl zastavit a omrknout spidermanův oblek, moc rád tě tam přivítám,“ vzkázal mu před nějakou dobou Holland.

Svůj slib filmový Spider-Man splnil a Bridger se spolu s celou rodinou vypravil na natáčení. Vyzkoušel si oblek, zapózoval a nakonec si zkusil i superhrdinův tradiční kousek – vystřelil pavučinu a vznesl se na ní do vzduchu.

Tagy: