Konkurent Patrika Schicka měl hrůzostrašnou nehodu. Následně skončil v nemocnici

Hlavní konkurent českého kanonýra Patrika Schicka v útoku Leverkusenu, Victor Boniface, měl v neděli ráno vážnou nehodu na německé dálnici. Luxusní mercedes s ním na místě spolujezdce narazil do nákladního vozu. I přes závažnost incidentu měl očividně štěstí a vyvázl z něj bez větších zdravotních následků, jak napsal na Instagramu, ačkoliv musel do nemocnice k vyšetření.

„Je v pořádku, Boniface má jen dvě drobná zranění na ruce. Řidič a Boniface byli ošetřeni a vyšetřeni v nemocnici a nyní dorazili v pořádku zpět do Kolína nad Rýnem,“ uvedl na dotaz Bildu jeho klub Bayer Leverkusen, za nějž hraje i Schick.

ČTĚTE TAKÉ: Na dálnici D2 u Břeclavi se střetl náklaďák s osobním vozem. V nemocnici skončilo pět lidí

Hvězda Leverkusenu po kolizi na svém instagramovém kanálu zveřejnila snímky a videa z místa střetu. Měla na nich zkrvavenou ruku, později je ovšem smazala. Uživatelé sociální sítě X nicméně stihli snímky zdemolovaného Mercedesu i Bonifaceho zkrvavené ruky přesdílet. Schickův spoluhráč pak na svém profilu napsal jen krátké vyjádření: „Bůh je největší.“

Nehoda se stala na dálnici po cestě z domácího zápasu, který Bonifaceho Bayer Leverkusen vyhrál 2:1 nad Eintrachtem Frankfurt. „Osmadvacetiletý mladík jel s Mercedesem v prostředním ze tří jízdních pruhů, když podle vlastního vyjádření kvůli únavě nezvládl řízení a bočně se střetl s kamionem, který jel v pravém pruhu vedle Mercedesu,“ napsal s odkazem na policejní zprávu web ESPN.

Bez zranění a v pořádku vyvázl z nehody i řidič kamionu. Server Bild pak informoval, že celková škoda byla v přepočtu více než pět milionů korun.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Dohra nehody při rallye na Berounsku. Policie prověřuje těžké ublížení na zdraví z nedbalosti

Tagy: