Dohra nehody při rallye na Berounsku. Policie prověřuje těžké ublížení na zdraví z nedbalosti

Policie prověřuje sobotní nehodu při rallye na Berounsku, při které jednoho z diváků vážně zranila trubka sražená závodním autem, jako těžké ublížení na zdraví z nedbalosti. Zraněného s poraněním hrudníku transportovali záchranáři letecky do nemocnice. V neděli to řekla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

„V dané věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti, policisté budou zjišťovat veškeré okolnosti události a míru zavinění,“ řekla Suchánková.

ČTĚTE TAKÉ: Další fatální nehoda u Křimova na Chomutovsku. Tento týden se jedná už o třetí velkou kolizi

Událost byla policii hlášena v 16:20 ze záchranné služby. „Řidič závodního auta narazil do trubky, která zranila jednoho z diváků stojícího podle prvotních informací ve vyznačeném prostoru pro diváky,“ řekla policejní mluvčí Vlasta Suchánková. Dechová zkouška u řidiče závodního auta podle ní byla negativní.

Na Berounsku se v pátek a v sobotu jel poslední díl Českomoravského poháru rallye, 21. Rallye Hořovice.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Autobus plný mladých fotbalistů pohltily plameny. Katastrofa, líčí klub z Jesenicka

Tagy:
policie dopravní nehoda rallye havárie závodní vůz okres Chomutov okres Beroun těžké ublížení na zdraví katastrofy, nehody a mimořádné události nehody a mimořádné události silniční nehoda Křimov