Velká rošáda na CNN Prima NEWS. Diváky čeká překvapení, Tománkovou uvidí v nové roli

Terezie Tománková (vpravo) na pár týdnů v Hlavních zprávách vystřídá Evu Hecko Perkausovou (vlevo).

Terezie střídá Evu

Nový rok přinese nové naděje a výzvy i zajímavé tváře na televizní obrazovku. Ty, které už dobře znáte, vám do roku 2024 přejí jen to nejlepší. To ale rozhodně není všechno, máme pro vás také jedno velké překvapení. Příští rok se totiž chystá rošáda mezi moderátorkami.

„Přeju si, abychom přinášeli jen ta nejveselejší témata, ať to není tak smutné jako dosud,“ řekla moderátorka Lucie Čermáková. Její kolega Josef Kluge divákům CNN Prima NEWS popřál duševní pohodu a zdraví.

ČTĚTE TAKÉ: Prima jede. Ve vysílání letos porazila komerční konkurenci, daří se i kanálu CNN Prima NEWS

„V prvé řadě samozřejmě zdraví, ale kromě toho bych nejen sobě, ale také všem ostatním přála, abychom v této nelehké době zkusili být šťastní a víc se smát,“ řekla moderátorka Soňa Bučková.

„Já přeji všem jedno jediné – neztraťte se sami v sobě ani v tom světě kolem vás,“ popřál Karel Voříšek. Pevné zdraví do roku 2024 divákům CNN Prima NEWS přeje i moderátor Krimi zpráv Michal Janotka.

Se začátkem roku 2024 z televizních obrazovek na krátkou dobu zmizí moderátorka Eva Hecko Perkausová a CNN Prima NEWS si pro své diváky a čtenáře připravila jedno překvapení. „Je mi ctí Evičku nahradit v Hlavních zprávách během doby, kdy porodí miminko a bude se o něj prvních pár týdnů starat,“ oznámila moderátorka Partie Terezie Tománková.

„Chtěla jsem říct to samé – je mi velkou ctí, že budu mít tak kvalitní a asi i nejlepší záskok, jaký mohl být. Terezko, děkuji ti mockrát a já se vrátím, až to zkrátka půjde,“ dodala Hecko Perkausová.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: CNN Prima NEWS představuje novou moderátorskou dvojici Nového dne

Tagy: