Svatba jen naoko? Vémola trvá na své verzi. Krampol prozradil, jak to celé bylo

Karlos Vémola s Lelou Ceterovou měli krásnou veselku.

Svatba Vémolových byla jen naoko

Perfektně připravené divadlo pro média a možná i pro velkou část kamarádů, kteří byli na svatbu šampiona Oktagonu pozváni. Pompézní sňatek Karlose Vémoly a bývalé slovenské playmate Lely Ceterové byl totiž jenom jako.

Karlos Terminátor Vémola a Lela Ceterová si ve čtvrtek u Vltavy v centru Prahy řekli ano. Svatba byla ale jen skvěle přichystaná show – jak to má Karlos rád.

Indicie k podezření ze sehrané show byly zřejmé už od začátku. Karlos si jako oddávajícího vybral herce Jiřího Krampola. Ten ale nemá oprávnění oddávat. Navíc na obřadu chyběla matrikářka i podpisy svatebčanů.

Divadlo potvrdil Showtimu i sám Krampol, který si podle vlastních slov „na oddávajícího jenom hrál“. „Nebylo to právoplatné, oni už byli oddáni dávno, měli tajnou svatbu,“ doplnil herec s tím, že první obřad proběhl jen v rodinném kruhu.

Vzali jsme se oficiálně, tvrdí Vémola

Otázkou je, proč Karlos ve čtvrtek večer trval na tom, že Krampol absolvoval jakési zkoušky, které mu umožnily právoplatně dvojici oddat. „Co všechno dokázal, to je neuvěřitelné v jeho osmdesáti plus. Jeho ani já nestíhám. A když věděl, že se žením, tak šel, udělal si zkoušky jako oddávající. Na tohle do smrti nezapomenu,“ prohlásil Vémola.

A v pátek svou verzi Showtimu telefonicky potvrdil. „My jsme se včera vzali oficiálně. To, co média řeší, ať řeší. My jsme včera měli svatbu, jsme svoji. Jestli média chtějí, tak můžou zajet na matriku a podívat se tam,“ stál si zápasník za svým.

Ačkoliv se na místě žádný protokol o uzavření mateřství nepodepisoval a snoubenci se nevyjádřili ke společnému příjmení, nejen Krampol si obřad náramně užil. „Bylo to moc hezké a potěšilo mě, že si Karlos vybral zrovna mě,“ doplnil Krampol.

Velkolepá party

Mejdan byl stejně velkolepý jako obřad na mole, který doprovázela slavná skladba z filmu Lví král. „Chtěla jsem mít něco originálního, co neměl nikdo. Myslím si, že slova té skladby jsou úplně okouzlující a k nám se hodí,“ uvedla Lela.

Vémola dal své ženě jako svatební dar opici. Nechyběl řetízkový kolotoč, šestipatrový dort a proudy šampaňského. Chyběly ale slibované labutě a klec se lvy. Party na břehu Vltavy zakončil ohňostroj a tanec novomanželů na legendární píseň z repertoáru Whitney Houston.

A svatební noc? Tu novomanželé strávili v apartmánu v Žižkovské věži. A jak Karlos Vémola prohlásil – po téhle noci bude jeho manželka určitě znovu těhotná. Spolu už mají děti dvě, syna Rockyho a dceru Lili.

Pár se několikrát za poslední roky rozešel a zase dával dohromady. Vémola navíc svatbu podmiňoval výhrou v Oktagonu, což se mu před pár dny povedlo.

Tagy: