Tereza H. ukázala přítele. Budu si na něj muset pořídit zbrojní pas, přiznala

Tereza Hlůšková na sociálních sítích odhalila několik zajímavých detailů ze soukromí. Své sledující informovala například o tom, že se přestěhovala a také, že má přítele. „Budu si na něj brzy muset pořídit zbrojní pas,“ napsala k fotografii, na které ukázala partnera, ovšem bez obličeje. V červenci přitom měla Hlůšková tvořit pár se zápasníkem MMA Michalem Kotalíkem. Už v srpnu ovšem média informovala, že se partneři zřejmě rozešli.

Hlůšková na začátku měsíce sdílela na svém Instagramu fotografii z koupelny, kde se na poličce vyjímaly dva kartáčky. Posléze zveřejnila ve stories snímek, jak drží údajného přítele za ruku. Jeho obličej ovšem doposud neukázala. „Když si u tebe přítel zapomene brýle a ty přemýšlíš, jestli ti sluší a nebo mu je prostě vrátíš zpět,“ pochlubila se Hlůšková na sociálních sítích zprávou, že má ve svém životě nového muže.

Ještě donedávna jím měl být zápasník Michal Kotalík. Randit spolu měli ale jen pár týdnů. „Píšeme si a vídáme se,“ svěřila se tehdy webu Expres Hlůšková.

Že spolu byli v kontaktu, potvrdil i známý bijec, slova o románku ale považoval za přehnaná. „Vyměnili jsme si pár zpráv, ale nic jsem si od toho nesliboval. Věděl jsem, o koho jde, protože jsme koukali v base na zprávy, ale nechodíme spolu. Jenom si píšeme,“ svěřil se v polovině července zápasník deníku Blesk.

Dvojice se seznámila prostřednictvím sociálních sítí. Mladý pár pojila také podobná minulost. Hlůšková strávila téměř čtyři roky v pákistánském vězení za údajné pašování drog – obžaloby však byla zproštěna. Pobyt za mřížemi má za sebou i Kotalík, který brány věznice opustil koncem minulého roku. Čtyřletý trest si vysloužil za těžké ublížení na zdraví.

Tagy: