Tragédie v pražském autoservisu: Mechanikovi spadla na hlavu část auta, na místě zemřel

Rodiče, které nedaleko České Skalice pravděpodobně zavraždil jejich syn, se o svůj život báli již delší dobu.

Muž zůstal zavalený v autoservisu

Policisté vyšetřují tragickou smrt v jednom z pražských autoservisů. Mechanikovi tam při opravě automobilu spadla jeho nosná část na hlavu. Podle policejní mluvčí Violety Siřišťové muž na místě zemřel.

„Po desáté hodině jsme vyjížděli do pražských Královic, kde se měl dle prvotních informací nacházet zaklíněný muž pod vozidlem,“ řekla pro CNN Prima NEWS mluvčí pražských policistů Violeta Siřišťová.

Po příjezdu na místo policisté zjistili, že šlo o automechanika, který opravoval auto. „Nosná část vozidla na něj spadla a způsobila mu zranění neslučitelná se životem,“ doplnila Siřišťová. Podle informací webu iDnes.cz vozidlo zranilo mechanika na hlavě.

Na místo byli povoláni také pražští záchranáři. „Na místo události byla okamžitě vyslána pozemní zdravotnická posádka a také vrtulník letecké záchranné služby. Přivolaný lékař již musel konstatovat smrt,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí zdravotnické záchranné služby Jana Poštová.

Policisté v současnosti vyšetřují příčinu nehody. „Celým případem se zabýváme a zjišťujeme okolnosti tohoto tragického případu,“ dodala policejní mluvčí.

Tagy: