Další tragická nehoda autobusu. U Trhovište zemřel jeden člověk, zranit se měly tři děti

Střet autobusu s osobním autem si na východě Slovenska vyžádal jednoho mrtvého a tři děti měly utrpět zranění. Nehoda se stala v pátek ráno na východě Slovenska mezi obcemi Trhovište a Pozdišovce.

Srážka vozidla s autobusem se stala v úseku častých dopravních nehod v okrese Michalovce. Informoval o tom slovenský web aktuality.sk, podle kterého na místě zahynul jeden člověk a tři děti byly zraněné. Policisté později uvedli, že podle prvotních zjištění byli zranění dva cestující.

„Na místo byly okamžitě vyslány všechny záchranné složky. Podle prvotních zjištění byli při nehodě zraněni dva cestující, rozsah zranění zatím není k dispozici. Bohužel si nehoda vyžádala jeden lidský život. Mladý řidič osobního vozu utrpěl při srážce zranění neslučitelná se životem,“ uvedli na svém Facebooku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Smrtelná nehoda na Barrandově. Dělníka ve filmových ateliérech zavalila tunová traverza

U řidiče autobusu byla na místě provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. Případné požití alkoholu u řidiče osobního vozidla bude zjišťováno při pitvě. Okolnosti, za kterých k nehodě došlo, jaká byla přesná příčina a míra zavinění účastníků nehody, budou předmětem dalšího šetření.

Policisté odklánějí dopravu na objízdné trasy přes obce Bánovce nad Ondavou a Laškovce. „Z důvodu dokumentování vážné dopravní nehody, ke které došlo v ranních hodinách, je silnice 1/19 mezi obcemi Trhovište a Pozdišovce uzavřená v obou směrech,“ uvedla policie na sociálních sítích. Po poledni byl průjezd v obou směrech obnoven.

Podle informací zmíněného webu operační důstojník Krajského ředitelství hasičského a záchranného sboru z Košic uvedl, že se při nehodě zranily tři děti.

Tagy:
Slovensko Barrandov Košice Michalovce Bánovce nad Ondavou Nehody Východní Slovensko