Tragická nehoda v Bánovcích: Řidič vjel do protisměru, smetl ho kamion. Z auta zůstal jen šrot

Tragická nehoda si v pondělí ve slovenském okrese Bánovce nad Bebravou vyžádala život sedmapadesátiletého muže. Ten z neznámých důvodů vjel do protisměru, kde se srazil s kamionem.

„Pohotovostní složky byly dnes (v pondělí) v 6:00 hod. vyslány k dopravní nehodě, která se stala na silnici I/9 v okrese Bánovce nad Bebravou, v katastru obce Dežerice,“ informovali na Facebooku slovenští policisté.

DNES RÁNO SA V OKRESE BÁNOVCE NAD BEBRAVOU STALA TRAGICKÁ DOPRAVNÁ NEHODA 😞: VODIČ FELÍCIE ZRÁŽKU S NÁKLADIAKOM NEMAL...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Monday, February 6, 2023

Řidič Škody Felicie tam z neznámých důvodů na rovném úseku vjel do protisměru, kde se čelně srazil s kamionem, který řídil třiašedesátiletý muž. „Při dopravní nehodě řidič utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ uvedli policisté.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Záhadná smrt lékárníka Tibora: Proč v plné rychlosti narazil do kamionu? Kamarádi mají dvě teorie

U šoféra nákladního auta byla dechová zkouška negativní, informoval web cas.sk. Jestli byl pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek řidič felicie, ukáže až nařízená pitva.

Na místo tragické nehody dorazil také soudní znalec z oboru silniční dopravy. „Vyšetřovatel Odboru kriminální policie z Bánoviec nad Bebravou zahájil trestní stíhání, a to ve věci přečinu usmrcení,“ sdělili policisté s tím, že okolnosti, míra zavinění a příčina nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování.

Tagy: