Tragická nehoda na Trutnovsku: Mladá žena nezvládla řízení, po nárazu do stromu zemřela

Tragická nehoda se stala v pondělí odpoledne na Trutnovsku. Mladá žena tam narazila osobním autem do stromu, na místě zemřela.

Havárie se stala krátce po 13. hodině, už na první pohled bylo jasné, že nedopadla vůbec dobře. Trosky rozeseté po poli, zástěna zakrývající nejdrastičtější následky neštěstí, zdemolované osobní auto. „Na komunikaci mezi Kocbeřemi a Komárovem došlo k havárii vozidla, při kterém zemřela jeho řidička,” uvedla policejní mluvčí Šárka Pižlová.

Auto zřejmě nejdříve vyjelo do protisměru, pak smykem na opačnou stranu silnice, ze které pak vyjelo. „Řidička zřejmě nezvládla průjezd pravotočivé zatáčky, vyjela mimo komunikaci a narazila do stromu,“ upřesnila mluvčí.

Na místo ihned vyrazily všechny složky Integrovaného záchranného systému včetně vrtulníku. Mladá žena zůstala po nárazu zaklíněná uvnitř auta, odkud ji museli vyprostit hasiči. Ani přes rychlou a intenzivní pomoc se ji ale nepodařilo zachránit, řidička na místě zemřela. Místo nehody bylo zhruba tři hodiny neprůjezdné. Přesnou příčinu a celkovou hmotnou škodu určí vyšetřování kriminalistů.

Tagy: