Tragická nehoda: Řidička nezvládla zatáčku. Na místě zemřela, zranila 5letého chlapce

Slovenští policisté vyjížděli v sobotu večer k tragické nehodě na jihu země. U Dunajské Stredy se srazila dvě osobní auta. Podle informací, které policie zveřejnila na Facebooku, dostala mladá řidička smyk v zatáčce a vjela do protisměru, kde se srazila s protijedoucím vozem.

„Podle prvotních informací jela mladá žena v Seatu Toledo směrem na Štvrtok na Ostrove, když při průjezdu mírně levotočivé zatáčky pravděpodobně dostala smyk,“ napsali policisté na sociální síti. V protisměru právě projíždělo druhé osobní auto, které náraz odhodil mimo silnici a skončilo na střeše.

ČTĚTE TAKÉ: Seniorku v Kladně srazil zdrogovaný řidič autobusu. Přišla o nohu

„Ve voze Dacia jela mladá rodina: 33letý řidič, 28letá manželka a jejich pětiletý syn se zranili a záchranáři je rozvezli do nemocnic,“ dodala slovenská policie.

TRAGICKÁ NEHODA PRI OBCI MIEROVO V AUTÁCH SEDELI 3 MLADÍ ĽUDIA A 1 DIEŤA Policajti z Dunajskej Stredy vyšetrujú...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Sunday, December 3, 2023

Mladá řidička, která nehodu způsobila, na místě zemřela. U druhého řidiče policisté vzhledem k jeho zraněním nemohli provést dechovou zkoušku. „Znaleckým zkoumáním obou řidičů budeme zjišťovat, zda mohli být pod vlivem alkoholu,“ uvedla policie s tím, že přesné příčiny a okolnosti tragické srážky jsou předmětem vyšetřování.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Mladík na Teplicku riskantně předjížděl a skoro zabil řidiče. V krvi měl THC, dostal podmínku

Tagy: