Tragická nehoda u Štúrova: Vyhasly dva mladé životy, auto skončilo doslova na šrot

Dva mladé životy vyhasly před páteční půlnocí při tragické dopravní nehodě v Nových Zámcích na Slovensku. Posádka jednoho z aut neměla šanci, vůz vletěl do stromu a nezbylo z něj prakticky nic.

„Policisté v Nových Zámcích přijali před půlnocí oznámení o tragické dopravní nehodě u obce Obid ve směru ze Štúrova na Gbeliec,“ informovala nitranská policie na svém Facebooku. Podle nich 23letý řidič Škody Octavie vjel do protisměru, kde se srazil s projíždějícím Fordem Mondeo. „Od něj se vůz odrazil a narazil do stromu. Při srážce zahynul řidič octavie i jeho 22letá spolujezdkyně,“ dodali policisté.

ČTĚTE TAKÉ: Tragická nehoda na Litoměřicku: Řidič octavie čelně naboural do zdi, na místě zemřel

Všechny okolnosti i přesná příčina tragické nehody jsou předmětem policejního vyšetřování. Strážci zákona nicméně nabádají řidiče, aby rychlost jízdy přizpůsobovali svým schopnostem a vlastnostem vozovky. „V těchto deštivých dnech jsou silnice převážně mokré a zašpiněné od bahna z polí,“ upozornili.

Jen před pár dny se přitom v Nitranském kraji stala jiná tragická nehoda. Ještě o dva roky mladší řidič pravděpodobně nezvládl řízení na mokré silnici a rovněž naboural do stromu. V autě tehdy seděli čtyři lidé od 17 do 21 let. Všichni skončili v nemocnici, kde teprve 17letý spolujezdec následkům zranění podlehl.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: V pátek havaroval v Litvínově linkový autobus. Mezi zraněnými bylo i dítě.

Tagy: