Tragická nehoda fotbalových mladíků z Ústí. Zemřel talent, další děti jsou v nemocnici

Účastníky tragické nehody, ke které došlo v pondělí na hlavním tahu mezi Ústím na Labem a Děčínem, byli i členové mládežnických týmů FK Ústí nad Labem. Informaci klub uveřejnil na svých stránkách. Podle dostupných informací při střetu auta s kamionem zemřela dospělá osoba a dítě.

„Náš klub ve středu odpoledne zasáhla smutná zpráva o tragické autonehodě na silnici I/62 z Děčína do Ústí nad Labem. Jejími přímými účastníky byli členové mládežnických týmů FK Ústí nad Labem,“ napsali jeho členové na Facebook.

Náš klub včera odpoledne zasáhla smutná zpráva o tragické autonehodě na silnici I/62 z Děčína do Ústí nad Labem. Jejími...

Posted by FK Ústí nad Labem - mládež on Tuesday, March 28, 2023

Vzhledem ke zdravotnímu stavu všech účastníků nehody nechtěli zprávu detailně rozvádět. „Jsme s vámi,“ dodali stručně a emotivně členové týmu FK Ústí nad Labem. Příspěvek má na sociálních sítích stovky reakcí.

K nehodě, o které jsme vás informovali, došlo v pondělí, vedle obětí se na místě nacházeli i zranění. „Dvě nezletilé osoby jsme převezli pozemní posádkou do ústeckého traumacentra,“ uvedl mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník.

Nehoda se podle hasičů stala okolo 16:00. Silnice byla několik hodin zavřená, řidiči museli jezdit po objízdné trase. Krátce po 22:00 policie informovala o její průjezdnosti. „V místě nehody však z důvodu znečištění naftou, i přes ošetření vozovky, dbejte zvýšené opatrnosti,“ varovali policisté na Twitteru.

Tagy: