Tragické následky nehody v Čáslavicích. V nemocnici po několika dnech zemřela i dívka

Nehoda v Čáslavicích má další oběť.

Nehoda v Čáslavicích má další oběť

Nehoda, ke které došlo ve čtvrtek odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku, má druhou oběť. Zemřela dívka, která byla s těžkými zraněními převezena do nemocnice. O život přišla také žena, další dítě utrpělo lehká zranění. Obec v pondělí spustila sbírku, aby zasažené rodině pomohla.

Podle informací webu Jihlavská drbna mělo jít o babičku a dvě její vnoučata. Tragédie, během níž rodina Fišerova přišla hned o dva členy rodiny, otřásla nejen zmíněnou obcí, píše web Jihlavská Drbna.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Při nehodě na Kroměřížsku zemřela těhotná žena. Policie hledá svědky

Její vedení v pondělí proto spustilo veřejnou sbírku. „Fišerovi zasáhla v nedávné době tragická událost, při níž ztratili dva nejbližší členy rodiny. Potřebnou psychickou pomoc a podporu jistě mají od blízkých členů rodiny, přátel a odborníků. My ostatní jim můžeme v této tíživé životní situaci alespoň přispět finanční podporou, která by jim měla pomoci v této těžké době neřešit finanční starosti. Proto se obec rozhodla uspořádat tuto sbírku,“ píše obec na svém webu.

Příspěvky je možné zasílat na sbírkový účet 6642474379/0800, který byl otevřen na tři měsíce pouze pro tuto příležitost. „Veškeré obdržené finance budou předány rodině,“ sdělila obec.

K nehodě došlo ve čtvrtek okolo půl třetí odpoledne, uvedli mluvčí Zdravotní záchranné služby Kraje Vysočina Petr Janáček a mluvčí policie Michaela Lébrová. „Dnes po půl třetí odpoledne jsme přijali oznámení o dopravní nehodě, ke které došlo v obci Čáslavice. Dle prvotních informací řidič osobního vozidla z dosud nezjištěné příčiny vyjel mimo komunikaci, kde srazil tři osoby, z toho byly dvě děti. Sražená žena utrpěla těžká zranění, kterým podlehla,“ uvedla ve čtvrtek 2. května policejní mluvčí Michaela Lébrová.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Prokletý Barrandov. Další kuriózní nehodu způsobila řidička, která najela do vchodu paneláku

Tagy:
zranění rodina havárie Kraj Vysočina okres Kroměříž okres Třebíč Čáslavice