Šokovalo mě, kdo je zrádce, přiznala Katka z show Zrádci. Věra lituje, že neměla třezalku

Moderátor Vojta Kotek společně s režisérem Marcusem Krugem si s vypadlíky popovídali v podcastu.

Zrádci v podcastu: Kotek a Krug zpovídali dva soutěžící, kteří vypadli

Věrné Katka a Věra z televizní show Zrádci na Primě musely soutěž opustit předčasně. Moderátor Vojta Kotek si společně s režisérem Marcusem Krugem v podcastu s ženami popovídali. Obě přiznaly, že je překvapilo, kdo je jedním ze zrádců.

„Byla jsem v totálním šoku,“ odpověděla soutěžící Katka na otázku, jak reagovala, když zjistila, že je zrádcem Lucas. „U Nikol jsem to tušila, ale Lucas mi totálně unikl. Luděk byl takový kyselý obličej od začátku, takže to mě moc nepřekvapilo,“ doplnila.

ČTĚTE TAKÉ: Herečka Lojdová ze Slunce, seno na penzi nežehrá. Nešulila jsem to a teď se mi to vrací, říká

Pokud by mohla odpadlice Věra hrát znovu, zvolnila by. „Vím, že bych dělala cokoliv, abych vypnula hlavu. Alespoň v noci. Vzala bych si kilo třezalky s sebou, abych mohla spát,“ prozradila v podcastu. „Udělala bych cokoliv, abych se tam ještě alespoň jednou vyspala,“ dodala.

Vzpomínat však bude na Zrádce v dobrém, navzdory tomu, že nikdy nezažila nic podobně náročného. „Říkala jsem si – hele, to už nikdy. Teď to samozřejmě vidím s odstupem a určitým nadhledem a vzpomínám na to hrozně hezky. Když jsem viděla v televizi první díl, říkala jsem si – do háje, já tam chci zpátky,“ přiznala Věra.

Show Zrádci můžete sledovat každou neděli ve 20:15 na Primě nebo v předpremiéře na prima+.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Roman Skamene se odstěhoval na chatu a prožívá nejhezčí část života. Prozradil výši své penze

Tagy:
televize celebrity Vojtěch Kotek TV Prima Zrádci umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika