Přepadení v saunovém světě. Muž vytáhl pistoli a vybral kasu, natočily ho kamery

Policisté pátrají po lupiči z Prahy. Přepadl saunový svět.

Přepadený recepční

Velmi netradiční místo k loupeži si vybral muž, po kterém nyní pátrají pražští policisté. Přepadl totiž saunový svět, odkud si odnesl peníze z pokladny. Pomůžete ho najít?

Běžně si do zařízení lidé chodí odpočinout a udělat něco pro své zdraví. I hledaný muž nejprve vypadal jako běžný zákazník. V saunovém světě, který je umístěný v obchodním centru v pražské Českomoravské ulici, si nejprve nastudoval ceny a prohodil pár slov k recepční. V té době už bylo krátce před zavíračkou a obchodní centrum zelo prázdnotou.

„Všechno ostatní už bylo zavřené, otevírací doba končí ve 21:00,“ přiblížila kolegyně přepadené recepční. Muž si v klidu dojedl jablko a odešel. Nic nenasvědčovalo tomu, že by si v hlavě spřádal plán loupeže. K té se nakonec odhodlal po deseti minutách, kdy se vrátil maskovaný kapucí a v ruce držel střelnou zbraň.

„Recepční následně řekl, ať navalí peníze z kasy, načež oběhl pult a vybral z kasy veškerou hotovost,“ doplnila mluvčí policie Violeta Siřišťová. Jakmile muž dostal to, co chtěl, z místa rychle utekl. Zbraň naštěstí nepoužil. „Bylo to velmi nepříjemné, ale zvládla to dobře,“ dodala kolegyně recepční. Lupič však zřejmě zapomněl na to, že ho celou dobu snímají kamery a kriminalisté tak v ruce mají dobré vodítko k jeho dopadení.

„Muž je podezřelý z loupežného přepadení a v případě dopadení a odsouzení mu hrozí až deset let ve vězení,“ doplnila mluvčí. Pokud muže poznáváte, volejte 158, napsat můžete i k nám do redakce Krimi zpráv.

Tagy: