Tvrdík první kolo nad rakovinou vyhrál. Má soukromá Liga mistrů, napsal šéf Slavie

V polovině března šéf fotbalové Slavie Praha Jaroslav Tvrdík oznámil, že bojuje s rakovinou. Veřejnost se zatím nedozvěděla, o jaký přesný typ nemoci jde. Ale boss „sešívaných“ nyní přinesl velmi dobré zprávy. Aktuálně zákeřného protivníka porazil.

„První kolo svojí soukromé Ligy mistrů jsem vyhrál. Hra nekončí, bude trvat další roky. Chci již nyní ze srdce poděkovat lékařům, sestrám i zdravotnickému personálu, jste skvělí,“ napsal Tvrdík ve čtvrtek dopoledne na Twitter.

Přináší teď o poznání veselejší zprávy, než které se objevily v polovině března. „Jsem v nemocnici, ale nechci to komentovat, je to soukromá věc. Navíc je válka, kdy trpí mnohem více lidí než já,“ vzkázal tehdy. Ukázalo se, že bojuje s rakovinou, byť nebylo jasné, jakou část těla nemoc zasáhla.

Slavia dodala, že předseda představenstva je po onkologickém zákroku a čeká ho zhruba čtyřměsíční pauza od pracovního procesu. Rivalita šla stranou, fanoušci napříč republikou přáli šéfovi podepsanému pod veleúspěšnou érou pražského klubu brzké uzdravení.

V létě se začínal opět objevovat na veřejnosti, i podle obnovené aktivity na sociálních sítí šlo odhadovat, že se 54letému Tvrdíkovi daří v rámci možností dobře. „Měl jsem rakovinu, ta se rychle vyléčit nedá. Jsem onkologickým pacientem, možná jím budu do konce života. Pořád nejsem úplně zdravý a potýkám se s následky léčby. Mám za sebou operaci a ozařování, s nemocí ještě budu bojovat další měsíce, pravděpodobně roky. Ale můj stav mi umožňuje, abych se vrátil do práce,“ uvedl v červenci.

Tagy: