Účinkující v Honeymoon nejsou modelové, říká Pergnerová. Prozradila jejich přednost a kouzlo

Moderátorka Tereza Pergnerová v pořadu Nový den

Pergnerová o nové reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Účinkující nové reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou od pondělí mohou diváci sledovat na platformě Prima+, nejsou podle moderátorky pořadu Terezy Pergnerové žádní supermodelové, ale lidé, se kterými se diváci mohou ztotožnit. Uvedla to v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS.

„Honeymoon – líbánky k nepřežití jsou krásnou vztahovou a částečně i romantickou reality show, kde uvedeme páry do překrásného exotického prostředí, nicméně bez luxusu, a dáváme jim prostor, aby se poznali,“ popsala Pergnerová hlavní děj.

ČTĚTE TAKÉ: Herečka Lucie Benešová si k padesátinám nadělila novou chalupu. Postavila ji za dva roky

Soutěžit bude celkem pět párů, kteří se dosud neměli šanci více poznat. „Skutečně se viděli pouze na jednu minutu, kdy si vyjádřili nějaké sympatie,“ vysvětlila Pergnerová s tím, že společnou mají touhu po lásce a osudovém vztahu.

„Vždycky stojím za lidmi, kteří jsou těmi hlavními hrdiny projektu, který dělám. Za mě jsou účinkující strašně fajn lidi, se kterými se můžeme identifikovat. Nejsou to žádné supermodelky ani extrémní svalovci, ale lidé, kteří nám mohou být blízcí,“ sdělila Pergnerová.

Moderátorka také ocenila odvahu účastníků, protože před nimi stojí skutečně velká výzva. „Představte si, že cestujete šestatřicet hodin, a pak vám někdo představí člověka, který by vám měl být blízký. Vy najednou skočíte do vody, doplavete na místo, kde s ním budete měsíc pobývat a budete se navzájem poznávat bez příkras, v omezených podmínkách – pod obrovským vedrem, bez dostatečného přísunu potravin, bez luxusu,“ popsala Pergnerová.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Hokejista Radko Gudas popsal Pastrňákovu svatbu. V létě se také pustil do nového projektu

Tagy: