Umění modifikace těla. Trendy v oblasti piercingu v letech 2024-2025

Svět úprav těla nepřestává překvapovat svou všestranností a inspirací. Piercing v roce 2024 si nejen udržuje svou popularitu, ale přináší i nové trendy, které si podmaní různé věkové skupiny.

Zkušení mistři piercingu ze společnosti VEAN TATTOO, se s námi podělí o nejnovější trendy a prozradí nám, které tělesné modifikace budou v sezóně 2024-2025 nejoblíbenější.

Trendem letošní sezóny je chaotická skupina piercingů rozmístěných kolem ucha tak, aby napodobovaly souhvězdí na nebesích. V tomto tandemu je důležité předem zvolit správný šperk, jinak místo souhvězdí získáte nehezký vzhled svého piercingu. Helix, tragus, daith a industrial - tyto typy piercingů vypadají vždy odvážně a krásně podtrhnou jakoukoli image.

Piercing smile mluví sám za sebe. Tento piercing je viditelný, když se člověk usměje, protože se provádí na uzdičce horního rtu. Je vynikající volbou pro ty, kteří chtějí své image dodat trochu tajemství nebo hravosti. Piercing do tváří, ne typický, ale velmi charismatický typ piercingu, který imituje dolíčky na tvářích. Pokud chcete dosáhnout wow efektu, směle si nechte propíchnout tváře, věřte, že od takové krásy nelze odtrhnout oči.

Mikrodermály nadchly průmysl už v roce 2000 svým vzhledem. Něco elegantního, vzdušného, krásného a rozmarného - tyto kamínky na těle nejsou tak jednoduché, jak se na první pohled zdá, a vyžadují více pozornosti než obvyklé piercingy. Mikrodermál se skládá z podkožní kotvy (ploché destičky) a vyměnitelného nástavce. Navzdory svému vzdušnému vzhledu vyžadují mikrodermály pečlivou péči a pozornost. Pokud zanedbáte doporučení pro hojení a péči, délka životnosti vašeho šperku se vám rozplyne před očima a ukáže se jako nepříliš příjemný zážitek.

Skutečná hodnota piercingu spočívá v jeho schopnosti odrážet vaše vnitřní já, nebojte se experimentovat a vyjádřit se prostřednictvím tělesné modifikace.

Tagy: