Nadalův luxusní vozový park: Skvosty v jeho garáži stojí přes 22 milionů, na Messiho ale nemá

Hvězdný Rafael Nadal už téměř rok nehraje, k tenisu by se měl vrátit na lednovém Australian Open. Během zdravotní pauzy si mohl krátit čas projížďkami v luxusních vozech. Jaké největší skvosty Španěl najde ve své garáži?

Rafael Nadal si během kariéry tenisem a sponzorskými smlouvami vydělal okolo pěti miliard korun. A je to znát i na jeho luxusním vozovém parku.

Nejcennějším kouskem je Aston Martin DBS. Stojí sedm milionů korun, z nuly na sto zrychlí za necelé čtyři vteřiny a vytáhne rychlost až na 339 kilometrů v hodině. Ostatně tento elegantní vůz si oblíbil už James Bond.

ČTĚTE TAKÉ: Pět bazénů, fotbalové hřiště i heliporty. Podívejte se na projekt Messiho paláce za miliardy

V Nadalově garáži nechybí ani Ferrari 458 Italia za pět milionů korun a dva Mercedesy – modely SL55 a G63 tenisovou hvězdu vyšly na více než osm milionů.

V poslední době si ale španělská hvězda oblíbila vozy Kia. Kromě Stingera za necelý milion ho nadchl i plně elektrický krasavec EV6 GT za 1,3 milionu korun. „To, jak je tento vůz silný, je úplně jiný příběh. Je to další krok. Samozřejmě bez zvuku motoru je to jiné, ale užil jsem si to a už se těším, až bude moje. Bude to mé první elektrické auto a věřím, že to je budoucnost,“ sdělila tenisová legenda před pořízením vozu.

Šest zmíněných Nadalových fešáků stálo přes 22 milionů korun. Mezi sportovními hvězdami ale patří k těm spořivějším. Vůbec nejdražší stroj vlastní fotbalista Lionel Messi, který si pořídil Ferrari z padesátých let model 335 S Spider Scaglietti a utratil za něj v aukci přes 700 milionů korun. A zajímavostí je, že v ní přeplatil rivala Cristiana Ronalda. Ani ten ale smutnit nemusí, jeho Bugatti Centodieci vyšlo na čtvrt miliardy.

V drahých vozech si libuje také hvězda MMA Connor McGregor. Ten si mimo jiné hýčká tři vozy značky Rolls-Royce. Nejdražší Phantom Drophead stál 8,5 milionu korun.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Role otce a dvě miliardy pro Pastrňáka. Peníze ho nezmění, věří hokejistova matka

Tagy: